Politika

Politika Haberleri

DÜNYA ŞOFÖRLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

DÜNYA ŞOFÖRLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan A.Adayı Abdurrahman Yekeler, bugün şoför esnafını ziyaret ederek, Dünya Şoförler Günü’nü kutladı.

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan A. Adayı Abdurrahman Yekeler, esnaf ve vatandaş ziyaretleri kapsamında bugün anlamlı bir ziyarette bulundu. Belediye Başkan A. Adayı Yekeler,  şoför esnafının gönlünü aldı, günlerini kutladı.

31 Mart 2024 yerel seçimleri yaklaşırken Çerkezköy’de sahaya inen AK Parti Belediye Başkan Aday Adayları, ziyaretlerde bulunarak vatandaşlardan destek istiyor. İlçede esnaf ve vatandaşlarla çeşitli etkinlik ve programlarda bira araya gelen AK Partili Belediye Başkan aday adaylarından biri de Abdurrahman Yekler. Yekeler, bugünkü ziyaretlerine anlamlı bir ziyareti de ekledi. Şoför esnafını ziyaret ederek, Dünya Şoförler Günü’nü kutladı. Dünya Şoförler Günü nedeniyle Çerkezköy 25 Nolu Akarsu Minibüs ve Otobüsçüler Kooperatifini ve taksi duraklarını tek tek dolaşarak ziyaret eden Belediye Başkan Aday Adayı Abdurrahman Yekeler, şoförlerin derdini dinleyip, şikayetlerini not ederek günlerini kutladı.



Anahtar Kelimeler: DÜNYA ŞOFÖRLER KUTLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR'DAN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI URALOĞLU''NA SORU ÖNERGESİ

MİLLETVEKİLİ AVŞAR DEPREM BÖLGESİNİ SORDU

AK PARTİ ÇERKEZKÖY İLÇE TEŞKİLATI DELEGE SEÇİMİ YAPTI

ÇERKEZKÖY’DE AK PARTİ DELEGE SEÇİMİ YAPACAK

CHP'Lİ ÜN: BÜYÜKBAŞ HAYVAN SAYISI İTHALATA RAĞMEN DÜŞÜYOR