DÜNYA İLAHİLERİ DİNLETİSİ DÜZENLENDİ

DÜNYA İLAHİLERİ DİNLETİSİ DÜZENLENDİ

Ünlü şarkıcı Leonida Timuş, Kapaklı Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Dünya İlahileri Dinletisi sundu.

Kapaklı Belediyesi Nisan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Leonida Timuş, Dünya İlahileri Dinletisi sundu. Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen ve Kapaklı Belediye TV’den canlı yayınlanan programda ünlü şarkıcı Leonida Timuş, dünya dillerinde ilahiler seslendirdi.

İLAHİLERİ FARKLI DİLLERDE SESLENDİRDİ

Kapaklı Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kültür sanat etkinlikleri Nisan ayında da devam ediyor. Nisan ayı takvimi kapsamında düzenlenen ilk programda ünlü şarkıcı Leonida Timuş konser verdi. Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen ve Kapaklı Belediye TV’den canlı yayınlanan programda ünlü şarkıcı Leonida Timuş sevilen ilahileri farklı dillerde seslendirdi.

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Program sonunda ünlü şarkıcı Leonida Timuş’a çiçek takdim eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,  “Sizleri ikinci defa ilçemizde ağırlıyoruz. Güzel yorumlarınızla adeta bizleri mest ettiniz. Çok teşekkür ediyorum.” dedi. Şarkıcı Timuş da Kapaklı’da bulunmaktan ve konser vermekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

 



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM