DÜĞÜN TEMSİLİ AMA MUTLULUK GERÇEK

DÜĞÜN TEMSİLİ AMA MUTLULUK GERÇEK

Zihinsel engelli Esra Eroğlu’nun gelinlik giyme hayali gerçek oldu. Esra’nın düğününe katılan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, bu sözlerle genç kızı kutladı.

Kapaklı’da Güler-İhsan Eroğlu çiftinin kızı zihinsel engelli Esra Eroğlu, doğum gününde gelinlik giyme hayalini gerçekleştirdi. Esra 25 yaşında gelinlik giydi, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’de düğüne katılarak, bu mutluluğa ortak oldu.

Kapaklı’da yaşayan 25 yaşında zihinsel engelli Esra Eroğlu, uzun zamandır istediği gelinlik giyme hayalini doğum gününde gerçekleştirdi. Bir düğünün bütün ritüelinin gerçekleştirildiği, pasta kesilip, ilk dansın yapıldığı ve davetlilerin tek tek tebrik ettiği temsili düğün renkli görüntülere sahne oldu. Düğüne TRT sanatçısı Sami Aksu’da katılarak bir birinden güzel parçalarıyla davetlileri ve gelin Esra Eroğlu’nu coşturdu.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Esra’yı tebrik ederek, bu mutluluğu görmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Çetin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, “Düğün temsili ama mutluluk gerçek. Esra kızımızın en büyük hayali gerçek oldu.” İfadelerini kullandı.

Düğüne Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in yanı sıra, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün ve çok sayıda davetli katıldı.

 



Anahtar Kelimeler: DÜĞÜN TEMSİLİ MUTLULUK GERÇEK

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?