Tarih: 25.02.2019 14:33

DSP`LİLER ANKARA`DA...

Facebook Twitter Linked-in

DSP (Demokratik Sol Parti) Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez, partisinin Ankara`da düzenlediği `Aday tanıtım` toplantısına katıldı. Meclis üyesi adaylarıyla birlikte Ankara`ya giden Dönmez, burada Anıtkabir ile merhum Bülent Ecevit`in mezarını ziyaret etti.

ADAY TANITIM TOPLANTISI`NA KATILDILAR

Hafta sonunda Ankara`da düzenlenen DSP Belediye Başkan Aday Tanıtım toplantısına Çerkezköy`den Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez, Meclis Üyesi adayları Kenan Yoleri ve Erdoğan Fıçıcı da katıldı. Türkiye Barolar Birliği`nin Salonu`nda yapılan toplantıya DSP Genel Başkanı Önder Aksakal annesi Hatice Aksakal ile katıldı. Toplantıda öne çıkan isimler Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak ve Mustafa Sarıgül oldu.

HADİ ORADAN!

Toplantıda konuşan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, partisinin CHP`nin oylarını böldüğüne yönelik iddialara ilişkin, "Ekmeleddin`i cumhurbaşkanı adayı yapan sen, çizgisi, istikameti belli olmayanlara 15 günlüğüne ödünç 15 milletvekili veren sen, seçimlerde yenilip `biz yenildik ama başardık` diye yüzsüz yüzsüz dolaşan sen, ondan sonra `AK Parti`ye seçimi kazandıran ben.` Hadi oradan." dedi.

AK GÜVERCİNLER UÇMAYA BAŞLADI

Programla ilgili konuşan DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Dönmez, "Başkent`imizde gerçek sosyal demokratların ve emekçilerin halkla birlikte, halkın bağrından çıkan belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısını yaptık. Başkentimizden, ülkemizin misak-i milli sınırlarının tamamında halkımız nezdinde teveccühünü bulacak olan adaylarımız halkımıza tanıtıldı. Ak güvercinler uçmaya başladı."ifadelerini kullandı.

SARIGÜL`Ü DAVET ETTİ

Programda uzun süre sohbet ettiği DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ile de bir araya gelen Metin Dönmez, Çerkezköy`e davet etti. CHP`den istifa eden ve DSP`den Şişli Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Sarıgül`ü Çerkezköy`e davet ettiğini söyleyen Dönmez, "Kendine özgü siyaset tarzı ile sosyal demokratların sevgisini kazanan sayın Mustafa Sarıgül bir program değişikliği olmazsa inşallah bizimle birlikte olmak için Çerkezköy`e gelecek."dedi.

KARAOĞLAN`IN MEZARINDA

Dönmez, Ankara ziyaretinde meclis üyesi adaylarıyla birlikte önce Anıtkabir ardından da Bülent Ecevit`in mezarını ziyaret etti. Anıtkabir`de dua Cumhuriyet`in kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün ruhuna dua eden Dönmez, daha sonra devlet mezarlığına geçerek burada `Karaoğlan` lakaplı DSP Genel Başkanı merhum Bülent Ecevit`e dua etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —