DSP`Lİ MECLİS ÜYESİ TEHDİT EDİLDİ

DSP`Lİ MECLİS ÜYESİ TEHDİT EDİLDİ

DSP Çerkezköy Belediye Başkan adayı Metin Dönmez ve meclis üyesi adayı Dilek Taşhan, sosyal medya hesabından tehdit edildiklerini belirterek, Cumhuriyet Savcılığı`na suç duyurusunda bulundu.

DSP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Dilek Taşhan, şahsına sosyal medya hesabından tehdit içerikli mesajlar gönderen kişi hakkında Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez ile birlikte suç duyurusunda bulundu. Dönmez, "Bize şahsımıza zaten tehdit ve hakaretler alıyoruz. Ancak bu kez, Cumhuriyet Savcısı, Kolluk güçleri ve Cumhurbaşkanımız için de hakaretler olduğu için suç duyurusunda bulunmamız şart oldu."dedi.

SAVCI, POLİS VE CUMHURBAŞKANI DA OLUNCA DURAMADIK

DSP Çerkezköy Belediye Başkan adayı Metin Dönmez ve Dilek Taşhan Çerkezköy Adliyesi`nde yaptıkları suç duyurusunun ardından açıklamada bulundu. DSP Belediye Başkan Adayı Dönmez, ?Bugüne kadar zaman zaman hakaretler oluyordu. Seçim atmosferidir,  deyip geçtik. Ancak bu kez farklı.  Bazı haddini bilmezler, Türkiye vatanının bölünmesini bekleyen bazı hadsizler, bana ve meclis üyesi arkadaşlarıma sosyal medyadan çeşitli hakaretler etmeye başladı. Bunların bazılarını emniyete bildirdik. Ancak dün akşam oluşan olay meclis üyesi adayı Dilek hanımı tehditle kalmadı, sayın Cumhuriyet Savcısına, kolluk kuvvetleri ve bu ülkenin Cumhurbaşkanına dahi hakaret edecek boyutlara geldi. Şahsımıza yapılanları içimize atacaktık ama işi savcımıza, kolluk kuvvetlerine ve Sayın Cumhurbaşkanımıza kadar uzayınca artık gereğini yerine getirmemiz şart oldu. Bu hadsiz bir ana önce bulunmalıdır. Adalete hesap vermeli? dedi.

ÇOCUKLARIMIZLA BİZİ TEHDİT ETTİ

Adaletin gereğini yapacağına inandığını söyleyen DSP Çerkezköy Belediye meclis üyesi adayı Dilek Taşhan ise ?Seçim havasıdır dedik, kendimize yapılan hakaretleri içimize attık. Ancak Cumhurbaşkanımıza, savcımıza, kolluk kuvvetlerimize yapılan hakaretlere sessiz kalamayız. Bu hesabın dün gece açıldığı çok belli. Kendisini Vahap Akay`ın askeri olarak yansıtan şahıs, bizi çocuklarımızı tehdit etti. Size 1 Nisan`dan sonra gereğini yapacağız. Dedi.  Türkiye?de adalet olmadığını söylüyor. Kendisinin Kürt olduğunu, Çerkezköy`de 43 bin Kürt bulunduğunu hepsinin Vahap Akay`a oy vereceğini savunarak, bize tehditler yaptı. Bununla da kalmadı, savcımıza, polisimize, Cumhurbaşkanımız`a hakaretler etti. Gereğinin en kısa sürede savcılarımız ve kolluk güçlerimiz tarafından yapılacağına inanıyoruz."diye konuştu.

Dönmez ve Taşhan, sosyal medya hesabı üzerinden yapılan yazışmaları da Cumhuriyet Başsavcılığı`na teslim etti.



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR