Politika

Politika Haberleri

DÖNMEZ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI

DÖNMEZ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, “30 Ağustos 1922 tarihi emperyalist işgale karşı verilen büyük bir mücadelenin tarihidir.” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, şunları kaydetti:

TARİHİ ADIMIN BAYRAMI…

“Tüm dünyanın adından övgü ile bahsettiği, nesilden nesile emperyalizme karşı direnen bir halkın destanı haline dönüşen 30 Ağustos 1922 Zaferi bizim için; tam bağımsızlığımızın, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin yaratıcısı olmuştur. Bu zafer yalnızca bizim değil; tüm mazlum ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır.

ONUR VE BAĞIMSIZLIK…

Üzerinden 101 yıl geçmiş olan bu Zafer, Anadolu halkının kararlı duruşu ve fedakârlıkları ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, üstün bir askeri başarı olmasının yanında; din, dil, ırk ve inanç ayrımı gözetmeden omuz omuza mücadele veren bir halka onurunu ve bağımsızlığını tekrar kazandırmıştır.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Bizler; Onurla, kıvançla yıl dönümünü kutladığımız bu zaferle, tarihin hiçbir döneminde esareti kabul etmeyen ve şartlar ne olursa olsun bağımsızlığından, vatanın bölünmez bütünlüğünden, bayrak sevgisinden, milli ve manevi değerlerinden asla vazgeçmeyen bir milletiz. Türkiye Cumhuriyeti bölünmez bütünlüğünü her zaman koruyacaktır. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”



Anahtar Kelimeler: DÖNMEZ’ AĞUSTOS MESAJI

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI

CANDAN BAŞKAN’DAN KARNE MESAJI