DOKTOR ALİ ÇOLAK OĞLUNU EVLENDİRDİ

DOKTOR ALİ ÇOLAK OĞLUNU EVLENDİRDİ

Çerkezköy’ün yakından tanıdığı sağlık ve siyaset dünyasının renkli simalarından Doktor Ali Çolak, oğlunu evlendirdi. Çolak Ailesi’nin mutluluğuna yüzlerce davetli eşlik etti.

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyesi Doktor Ali Çolak, oğlunu evlendirdi. Özgür Çolak hayatını Bihter Bodur ile dün akşam görkemli bir düğünle birleştirdi.

Dün akşam Yalı Restaurant’ın Kır Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli bir düğün ile sağlık ve siyaset dünyasının tanınan isimlerinden Doktor ali Çolak’ı oğlu Özgür Çolak ile Bihter Bodur dünya evine girdi. Yüzlerce davetlinin katıldığı düğüne Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer eşi Doktor Kamil Yüceer ile birlikte katıldı. Düğünde Çerkezköy’ün siyaset, ticaret ve bürokrasi ve STK temsilcilerinden oldukça yoğun katılım olması dikkat çekti.x

Düğünde Doktor Ali Çolak ve eşi Neriman Çolak, dünürleri Yücel ve Yasemin Bodur çiftiyle birlikte davetlilerle yakından ilgilendi. İki saatten fazla süren takı törenin ardından düğünün ilk danışını gelin ve damat yaptı. 

Genç çift Bihter ve Özgür Çolak görkemli düğünde dünya evine girerken, davetlilerde gecede gönüllerince canlı müzik eşliğinde oyunlar oynayıp halay çekti.



Anahtar Kelimeler: DOKTOR ÇOLAK OĞLUNU EVLENDİRDİ

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM