DOKTOR ALİ ÇOLAK DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ

DOKTOR ALİ ÇOLAK DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ

AK Partili Dr. Çolak, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çolak son ziyaretlerini ilçedeki derneklere yaptı.

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan A. Adayı Doktor Ali Çolak, seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki hemşeri derneklerini ziyaret ederek, başkan, yönetim ve üyeleriyle bir araya geldi. 

AK Parti A. Adayı Doktor Ali Çolak, Hakkarililer Derneği, Samsunlular Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği ve Çerkezköy Kuzey Kafkaslılar Derneği’ni ziyaret etti. Hakkarililer Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyarette Dernek Başkanı Cemal Yiğit ve yönetimi tarafından misafir edilen doktor Çolak, burada bir süre dernek üyeleriyle sohbet edip Çerkezköy’ün sorunları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra Çerkezköy Samsunlular Derneği’ni ziyaret eden Ali Çolak, hemşeri derneklerinde son olarak Çerkezköy Kuzey Kafkaslılar Derneği’ni ziyaret etti. Dr. Çolak, burada Dernek Başkanı Emrullah Atalay ve yönetimince karşılandı. Ziyaretlerin ardından, “Dernek başkanlarım ve yönetimleri ile kıymetli dernek üyelerimize misafirperverlikleri nedeniyle çok teşekkür ederim. Bizi ziyadesiyle memnun ettiler.” İfadelerini kullandı. 

Dr. Çolak son ziyaretini ise Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne gerçekleştirdi. Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar ve yönetiminin karşıladığı Ali Çolak, burada engelli vatandaşlarla bir araya geldi. Uzun bir sohbetin ardından Çolak, Gülnur Kocaçınar ve yönetimine misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür etti. 

 



Anahtar Kelimeler: DOKTOR ÇOLAK DERNEKLERİ ZİYARET

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ