DOĞAROĞLU MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI ÇERKEZKÖY'DE DUYURDU

DOĞAROĞLU MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI ÇERKEZKÖY

İsmail Doğaroğlu, CHP Çerkezköy teşkilatında milletvekili aday adaylığını duyurdu. Doğaroğlu konuşmasında ülkede yaşanan acı olaylara değindi.

Dr. İsmail Doğaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy teşkilatında milletvekili aday adaylığını duyurdu. Programa parti üyeleri, dernek ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. Doğaroğlu konuşmasında ülkede yaşanan acı olaylara değinerek, kaybedilen hayatların önemine vurgu yaptı.

İsmail Doğaroğlu, CHP Çerkezköy teşkilatında milletvekili aday adaylığını duyurdu.  Doğaroğlu konuşmasında ülkede yaşanan acı olaylara değindi. Doğaroğlu, ölümlerin ne etnik kökeni ne de sosyal statüsüne bakmadan, tüm insanların yaşamlarının önemli olduğunu söyledi. Ülkenin çeşitli bölgelerinde yaşanan kazaların da iktidarın başarısızlığına örnek olduğunu belirten Doğaroğlu, çaresizlik hissiyle yaşayan insanlara çözüm üretmek yerine sansür uygulandığını dile getirdi. Kendi yandaş medyalarını arpalıklarıyla beslerken muhalefete sansürler, cezalar ve karartmalar uygulayan iktidarın halkın iradesini gasp ettiğini ifade eden Doğaroğlu, seçimlerin hileli bir şekilde yapıldığını söyledi.

Dr. İsmail Doğaroğlu, Türkiye'nin doğusundan batısına, Anadolu'sundan Trakya'sına, tüm insanların birlikte hareket ederek yeniden inşa edilebileceğine inandığını belirtti. Cumhurbaşkanımız adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı ile birlikte yürüyerek ülkeyi daha iyi bir geleceğe taşıyacaklarının altını çizdi. Konuşmasının devamında kendini tanıtan Dr. Doğaroğlu şunları kaydetti:

“1968 Yılında Mersin' in Tarsus ilçesinde doğdum. 1994 Yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. Üniversitede öğrencilik yıllarımda Doğu ve Güneydoğunun sosyal, kültürel ve ekonomik sorunlarıyla ilgili deneyimler edindim. Türkiye' nin farklı bölgelerinde Sağlık Bakanlığı' na bağlı çeşitli kurum ve kuruluşlarda hekim olarak çalıştım. Sağlık politikalarındaki çarpıklığı, eksikliği, halka yansıyan olumsuzlukları görevim sırasında yaşayarak öğrendim. 2004 Yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi' nde ihtisasımı tamamlayarak ‘Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı’ oldum. İhtisas yıllarımda ‘Akademisyen’ kimliğimle çözüm üreten, olaylara farklı açıdan da bakabilen, araştırmacı yönümü geliştirdim. 2005 Yılı Ocak ayında Tekirdağ' ın Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren özel bir hastanede ben (Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Uzmanı ve Laboratuar Sorumlusu) ve eşim (Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı)olarak çalışmaya başladık. 2007 Yılında partim Cumhuriyet Halk Partisine üye olma onurunu yaşadım. 

HACI BEKTAŞ VELİ KÜLTÜREL EĞİTİM DERNEĞİNİN KURULUŞU

2009 Yılı Nisan ayında Çerkezköy Hacı Bektaş Veli Sosyal Kültürel Eğitim Derneğinin kuruluşuna katıldım. Bu derneğin kurucu başkanı oldum ve iki dönem boyunca da oy birliği ile başkanlık görevini üstlendim. Bölgemize farklı illerden gelen, farklı kültür ve inanç sahibi kişiler arasında; dili, dini, ırkı ve mezhebi ne olursa olsun birlik, beraberlik sağlama ve insanları ortak payda da birleştirme amacıyla bir çok sosyal, kültürel ve eğitsel etkinlikler düzenlenmesi konusunda çalışmalarda bulundum. 2011 ve 2015 yıllarında iki kez partimize 'Milletvekili Aday Adaylığı' için başvurumu yaptım ve ön seçimlere girdim. Ön seçimler sırasında yaptığım örgütsel çalışmalar ile bölge insanını tanıma, sorunların tespiti ve çözümleri konusunda geniş çaplı deneyimler kazandım. 2012 Yılında üç hekim arkadaşımla birlikte 'İş Sağlığı ve Güvenliği' alanında hizmet vermek üzere kurduğumuz (Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi) şirketin 'Mesul Müdürü', ‘Yönetim Kurulun Üyesi’ ve aynı zamanda 'İşyeri Hekimi' olarak çalışanı oldum. Böylece; Çerkezköy, Çorlu, Saray, Kapaklı, Ergene, Muratlı, Marmara Ereğlisi, Süleymanpaşa gibi Tekirdağ' ın birçok ilçesinde farklı pek çok sektörde işyeri hekimi olarak hizmet vererek çalışma hayatını analiz etme ve binlerce işçimizle tanışarak, onların sorunlarını dinleme, çözüm üretme konusunda deneyimler edindim. 

MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMA ONURUNU YAŞADIM

2018 yılında yapılan 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde partimizin teveccühü ile Milletvekili adayı olma onurunu yaşadım. 6. Sırada olmama rağmen, kazanma umudumu yitirmeden partimizi iktidara taşımak ve Cumhurbaşkanı adayımızı seçtirmek için Tekirdağ’ımızın ilçelerinde, mahallelerinde büyük bir özveriyle, en yüksek kapasite ve heyecanla çalışmalar yaptım. Küsmedim, kırılmadım, partimize ve davamıza daima bağlı kaldım. Bu süreçte her zaman bana destek olan örgütlerimize ve aileme minnettarım. Ülkemiz tüm dünyada etkisini gösteren Covid 19 Pandemisi döneminde çok zor günler geçirmiş, bu süreçte sağlık çalışanlarımız ciddi mağduriyet yaşarken halkımız alınan hizmet eksikliğinden dolayı maddi ve manevi büyük bedeller ödemiş, büyük kayıplar yaşamıştır. Bu amaçla birçok sağlık çalışanının istifa ettiği veya yurt dışına çıktığı bir ortamda 2021 Şubatında Sağlık Bakanlığının açtığı ‘ İstifa Sonrası Yeniden Açıktan Atama Kurasına ‘ başvurarak Çerkezköy Devlet Hastanesine atandım ve bölge halkımıza Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı olarak hizmet vermeye devam ettim. 27 Yıllık mutlu bir evliliğe , Deniz (1998) ve Arda (2005) adında iki pırlantaya sahibim. Ve diyorum ki geliyoruz, Zeybeklerle, Halaylarla, Horonlarla Geliyoruz. Efelerle Dadaşlarla, Sağcısıyla Solcusuyla, Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Arabıyla, Romanlarla, Pomaklarla, Alevisiyle Sünnisiyle geliyoruz. Kadınıyla Erkeği ile,Trakyası Anadolusuyla Geliyoruz. Değerli yoldaşlarım; ezenlerin değil ezilenlerin yanında, halk için halk ile birlikte, Cumhuriyetin temel değerlerini, Atatürk' ün ilke ve devrimlerini savunmak, korumak, Yeniden kurulacak Demokratik Parlamenter Sistem ile özgürlüğü eşitliği, demokrasiyi hiç gitmeyecek şekilde inşa etmek ve ülkemizde sonsuza dek yaşatmak ve halkımıza en iyi hizmeti vermek amacıyla önümüzdeki dönemde yapılacak genel seçimlere katılmak için milletvekilliğine aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Halkımıza, Ülkemize ve Partimize Hayırlı ve Uğurlu Olmasını Diliyorum.”