DİN GÖREVLİSİ BİSİKLETİYLE YARDIM DAĞITIYOR

DİN GÖREVLİSİ BİSİKLETİYLE YARDIM DAĞITIYOR

Şarköy'de bir din görevlisi hayırseverlerin gönderdikleri bot, mont ve diğer yardımları ilçedeki yetim çocuklara ve ihtiyaç sahiplerine bisikletiyle ulaştırıyor.

Tekirdağ Şarköy'de din görevlisi hayırseverlerin kendilerini aracı kılarak gönderdikleri bot, mont ve diğer yardımları ilçede daha önce tespit ettikleri yetim çocuklara ve ihtiyaç sahiplerine bisikletiyle ulaştırıyor.

Hacı Ahmet Tevfik Parlakyıldız Camiinde Müezzin olarak görev yapan din görevlisi İbrahim Yılmaz veren el ile alan el arasında köprü vazifesi görerek soğukların başladığı ve kışın yaklaştığı bu günlerde hayırseverlerin kendilerini aracı kılarak gönderdikleri bot, mont ve diğer yardımları ilçede daha önce tespit ettikleri yetim çocuklara ve ihtiyaç sahiplerine bisikletiyle ulaştırıyor.

Yılmaz, “Hayırseverlerimizin bizleri aracı kılarak göndermiş oldukları bot, mont, kırtasiye malzemesi ve diğer yardımları yetim kardeşlerimize ve ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıyoruz. Ayrıca dört yetim kardeşimize burs veriyoruz. Allah kabul etsin. Destek veren tüm hayırsever kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Rabbim hayırsever kardeşlerimize sağlık ve afiyet, bereketli helal kazançlar nasip etsin." ifadelerine yer verdi.

 



CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR