TÜM CADDE VE SOKAKLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR

TÜM CADDE VE SOKAKLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR

Süleymanpaşa Belediyesi dezenfektan çalışmalarını hızlandırdı.

Virüs ile mücadele kapsamında gece gündüz demeden çalışan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri şehrin ana caddeleri başta olmak üzere ara sokaklar da dahil olmak üzere tüm mahallelerde dezenfekte çalışması yapıyor.

24 SAAT ŞEHRİN DEZENFEKTESİ İÇİN UĞRAŞ VERİLİYOR

Bünyesine kattığı 12 enjektörlü 3 bin litre kapasiteli 50 bar basınç ile 360 derece püskürtmeli yeni dezenfekte makinesi ile insan gücüne oranla çok güçlü bir sistem ile çalışmaları arttıran Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, 24 saat şehrin dezenfekte edilmesi için uğraş veriyor.

MÜCADELE KAPSAMINDA TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ

Ayrıca makine parkındaki ilgili tüm araçları da dezenfekte çalışmaları kapsamında sahaya süren Süleymanpaşa Belediyesi, virüsle mücadelede tüm imkanlarını kullanıyor.

 

 



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

KORONER BT ANJİYOGRAFİ (SANAL ANJİYO) KALP HASTALIKLARINDA ERKEN TANI SAĞLIYOR

KALP HASTALIKLARINDA RİSK FAKTÖRLERİNE DİKKAT

BEYİN ANJİYOGRAFİSİ (DSA) BEYİN DAMAR HASTALIKLARINDA ALTIN STANDART

UZM. DR. YASİN ESEN: NOKTA ATIŞ TEDAVİSİ İLE BEL FITIĞI VE OMURİLİK KANAL DARALMASINA AMELİYATSIZ ÇÖZÜM

POLİKİSTİK OVER SENDROMU NEDİR? BELİRTİLERİ VE TEDAVİ YÖNTEMLERİ