DEVA PARTİSİ'NDEN ERKEN 10 OCAK KUTLAMASI

DEVA PARTİSİ

DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara, Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahvaltı akabinde konuşan Başkan Kara gazetecilerin sorularını yanıtlandı.

Çerkezköy basınının Trakya’nın en nitelikli gazeteciliğini yaptığını ifade eden Devam Partisi (Demokrasi ve Atılım Partisi) İlçe Başkanı Yunus Kara, “Çerkezköy basını özgür olmayı sürdürüp bir elinde havuç bir elinde sopa olanlara boyun eğmez” dedi. 

Bugün saat 09:30’da Çerkezköy Gönlübol Lokantası’nda düzenlenen kahvaltı programında gazeteciler ile bir araya gelen DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara ve ilçe yönetimi basın mensuplarını Gazeteciler Günü nedeniyle tebrik etti.  10 Ocak Gazeteciler Günü’nü erkenden kutlamak istediklerini söyleyen Başkan Kara basın mensuplarını tebrik etti. Çerkezköy’ün sorunlarının muhalefet tarafından gündeme getirilmediğini ifade eden DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara konuşmasında şunları kaydetti: 

GAZETECİLERE NEYİ YAZIP NEYİ YAZMAYACAĞINI BİLDİREN

“Ülkenin tepesinde yaşanan yozlaşma ve liyakatsizlik yerelde de kedini çok net bir şekilde gösteriyor. Çerkezköy’de, belediyeden sanayi odasına, eğitimden sağlığa ve siyasete büyük bir yozlaşma ve büyük bir liyakatsizlik baş gösteriyor. Bir taraftan gazetecilere neyi yazıp neyi yazamayacağını bildiren üst taraftan yaklaşan bir üslup, bir yandan gazetelere baskın yapar gibi mesai saatleri içinde yapılan sözde ziyaretler, bir yandan çıkan haberlere erişim engeli getiren kurumlar, Çerkezköy’de kurum ve kuruluşların ciddiyetini kaybettiği ve hesap verilebilirlikten uzaklaştığını gösteriyor. Bu yüz kızartıcı olayları çok yakından takip ettiğimiz gibi elinde güç olduğunu sanan acizleri de ibretle takip ediyoruz. 

ÇERKEZKÖY'ÜN ÇUKURLARINDAN DOLAYI

Çerkezköy ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy’ün en işlek caddeleri olan Atatürk ve Öztrak caddelerinde devam eden çalışmalar, araç sahiplerini sanayinin müdavimi haline getirdi. Yaşanan hayat pahalılığı nedeniyle hiç olmazsa ellerindeki araçları titizlikle kullanmaya çalışan vatandaşlar ne yazık ki Çerkezköy’ün çukurlarından dolayı belli aralıklarla mecbur bir şekilde sanayinin yolunu tutuyorlar.     

ÇERKEZKÖY'E MADDİ MANEVİ ZARAR VERİYOR

Öte yandan yapılan çalışmalarda kamu malına da zarar verildiğini görüyoruz. Büyük bir plansızlıkla yürütülen çalışmalarda betonu, asfaltı atılan yollar bir hafta veya en geç bir ay sonra yeniden kazılarak unutulan veya daha önce planlanmayan işlemler yapılıyor. Bu plansızlık maalesef her şekilde Çerkezköy’e maddi manevi ve zamansal olarak büyük zarar veriyor. Bu büyük başarısızlığın arkasında tabi ki İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı da var. Eğer İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı, aracını belediyenin makam araçları bölümüne park ediyorsa ve vatandaşların mağduriyet seslerine kulaklarını kapatarak hiçbir ses çıkarmıyorsa bu başarısızlığın ortaklarından biri olduğunu kabul ediyor demektir. Bizim tavsiyemiz ve çizgimiz, yanlışa yanlış, doğruya doğru demektir.

DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı olarak Çerkezköy’de teşkilatlanmamızı tamamlamış ve her türlü senaryoya göre seçime hazır olduğumuzu da belirtmek istiyorum. 12 mahallede mahalle başkanlarımız, seçim güvenliği için de bina sorumlularımız ve sandık müşahitlerimiz hazır bir şekilde bekliyor. Yani bu pazar seçim olsa DEVA Partisi Çerkezköy’de hazır.   

BOYUN EĞMEYECEĞİNİ BİLİYORUZ

Trakya’nın en nitelikli gazeteciliğini yapan Çerkezköy basını, elinde havuç ve sopayla bekleyenlere şimdiye kadar boyun eğmedi, bugünden sonra da eğmeyeceğini biliyoruz. Biz DEVA Partisi olarak Çerkezköy’de gazeteciliğin hür ve bağımsız yapılmaya devam etmesi için her türlü eleştiriye açık olduğumuzu bildiriyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki her eleştiri, olumlu olumsuz olmak üzere bizi daha çok olgunlaştırıyor. Bunun için herkes bilmeli, Çerkezköy’de yanlışın, haksızlığın karşısında Çerkezköy basını olduğu gibi biz de varız. Yanlışın içinde olanlar veya yanlışa yeltenmek isteyenlerin ayaklarını denk almalarını tavsiye ediyoruz. Bu vesileyle büyük bir özveriyle mesleğini icra etmeye çalışan Çerkezköy basınının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” 

 



Anahtar Kelimeler: PARTİSİ' ERKEN KUTLAMASI