DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

Milletvekili Avşar Kurban Bayramı nedeniyle yaptığı videolu paylaşımda eski bayramları anarak ülkenin içinde bulunduğu ekonomik şartlardan dolayı bayramda manevi özlemler yerini maddi kaygılara bıraktığını söyledi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, Kurban Bayramı münasebetiyle yaptığı videolu paylaşımda eski bayramları anarak ülkenin içinde bulunduğu ekonomik şartlardan dolayı bayramda manevi özlemler yerini maddi kaygılara bıraktığını söyledi. Avşar, mesajında; zamanı gelen emeklinin gönül rahatlığıyla gençlere yerini bıraktığı, asgari ücretin ortalama ücret olmadığı, memurun-işçinin ay başını dört gözle beklemediği, esnafın-sanayicinin gönül rahatlığıyla kepenklerini açtığı, çiftçinin-üreticinin ‘toprak ana’ diyerek toprağı tekrar bağrına bastığı, gençlerin geleceğe umutla baktığı o müreffeh ve mutlu günler için dur durak demeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Büyüklerimizin kalabalık ziyaretler için nerede o eski bayramlar dediğine, şimdi biz emekli ikramiyesiyle kurban kesildiği bayramlara nerede o eski bayramlar diyoruz.

Avşar; “Büyüklerimiz bayram gelince, ziyaretlerin daha sık olduğu daha kalabalık geçen bayramlar için nerede o eski bayramlar derdi. Şimdiyse bir emekli ikramiyesiyle kurban kesilebildiği, asgari ücretle bayram alışverişinin yapılabildiği, çocuklara ve torunlara rahatça bayram harçlığı verilen bayramlar için nerede o eski bayramlar diyoruz.”, dedi.

AÇLIK SINIRININ 19 BİNE DAYANDIĞI BİR YERDE KURBAN KESMEKTEN SÖZ ETMEK MÜMKÜN MÜ?

Açlık sınırının 19 bine dayandığı bir yerde kurban vecibesini yerine getirebilmenin bile çok zorlaştığını söyleyen Avşar; “Türkiye’yi pahalı ekonomi deneyleriyle bu hale getiren iktidar sağ olsun, bayramlarda manevi özlemlerin yerini artık maddi kaygılar aldı.”, şeklinde konuştu.

SAYIN ŞİMŞEK MAŞALLAH BAYRAM SEYRAN, YAZ KIŞ DEMİYOR ‘BİZ BATIRDIK SİZ ÖDEYİN’ POLİTİKALARINA TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Avşar, son açıklanan buğday taban fiyatlarına değindi. “Bu da yetmezmiş gibi milyonlarca çiftçi de maliyetin altında açıklanan arpa, buğday fiyatlarından dolayı bayramı buruk karşılıyor.”, dedi. Mahvettikleri ekonominin faturasını emekliye, emekçiye, depremzedeye olduğu gibi çiftçiye de kesildiğini; Sayın Şimşek’in maşallah bayram seyran, yaz kış demeden ‘biz batırdık siz ödeyin politikalarına tam gaz devam ettiğini söyledi.

ÜLKENİN, BİR TARAFTA VARLIK İÇİNDE YÜZEN MUTLU AZINLIĞI DİĞER TARAFTA KURBAN DAHİ KESEMEYECEK MİLYONLARI VAR.

‘Türkiye’nin içler acısı tablosu’ diyerek bir tarafta malum emekli aylıkları, asgari ücret, açlık ve yoksulluk rakamları ortadayken, diğer taraftan servetine servet katan bir azınlığın olduğunu söyleyen Avşar; “Ülkenin varlık içinde bayramı karşılayan mutlu bir azınlığına karşın kurban dahi kesemeyecek milyonları var.”, dedi.

MİLLETİMİZE ADETA VARLIK İÇİNDE YOKLUK YAŞATILIYOR VE BUNUN TEK AÇIKLAMASI VAR; KÖTÜ YÖNETİM

Bu durumdan çok muzdarip olduğunu söyleyen Avşar; “Keşke daha iyi dileklerle bir bayram mesajı paylaşabilseydim ama memleketimizin bayram tablosu budur. Milletimize adeta varlık içinde yokluk yaşatılıyor ve bunun tek açıklaması var; kötü yönetim.”, dedi.

BU TABLOYLA MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Avşar; “Biz, bu bayramda da ve bundan sonraki günlerde de bu tabloyla mücadele etmeye devam edeceğiz. Zamanı gelen emeklinin gönül rahatlığıyla gençlere yerini bıraktığı, asgari ücretin ortalama ücret olmadığı, memurun-işçinin ay başını dört gözle beklemediği, esnafın-sanayicinin gönül rahatlığıyla kepenklerini açtığı, çiftçinin-üreticinin ‘toprak ana’ diyerek toprağı tekrar bağrına bastığı, gençlerin geleceğe umutla baktığı o müreffeh ve mutlu günler için dur durak demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutlar, ‘bayram’ gibi yaşayacağımız nice bayramlar diliyorum.”, şeklinde konuştu.

https://we.tl/t-AUkRQ3g8nB 

https://drive.google.com/file/d/1ux1y2xrjR2lPWMrPJz4PKq-In4TfWFQ3/view?usp=drive_link

 

 



DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI

CANDAN BAŞKAN’DAN KARNE MESAJI