Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenerek bölgeye gelen depremzede çocuklar için etkinlik düzenlendi.

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenerek ilçeye taşınan depremzede çocuklar için Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Okullara kaydedilen öğrencilerin moralini yükseltmek için gerçekleştirilen etkinlik, Atıcı Eğlence Merkezi'nin ücretsiz ev sahipliğiyle gerçekleştirildi.

MÜDÜR HÜSEYİN GÜMÜŞ'TE KATILDI

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenerek bölgeye gelen depremzede çocuklar için etkinlik düzenlendi. Atatürk İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Tepe İlkokulu, Osmanlı İlkokulu, 125. Yıl İlkokulu, 75. Yıl İlkokulu, Kızılpınar Atatürk İlkokulu, Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu, Henateks İlkokulu, Dinçer Ersoy İlkokulu, Hacı Fahri Zümbül İmam Hatip Ortaokulu, Yusuf Şenel Ortaokulu, Veliköy Belediyesi Ortaokulu, Yunus Emre İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda eğitim gören toplam 60 afetzede öğrencinin katıldığı etkinliğe, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de katıldı.

Öğrenciler, geçirdikleri zorlu günleri bir nebze de olsa unutarak, doyasıya oyunlar oynayıp eğlendiler. Düzenlenen etkinlik, depremzedelerin yaşadığı zorlu süreci hafifletmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.



Anahtar Kelimeler: DEPREMZEDE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI