DEPREM BÖLGESİNDEN TEKİRDAĞ’A 8 BİN AFETZEDE GELDİ

DEPREM BÖLGESİNDEN TEKİRDAĞ’A 8 BİN AFETZEDE GELDİ

Tekirdağ Valiliği tarafından, ilde misafir edilen afetzede sayısının 8 bin 245’e ulaştığı açıklandı.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ili şiddetli bir şekilde etkileyen deprem sonrası Tekirdağ’a afet bölgesinden depremzedeler misafir olmaya devam ediyor. Tekirdağ Valiliği tarafından, ilde misafir edilen afetzede sayısının 8 bin 245’e ulaştığı açıklandı.   

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ili şiddetli bir şekilde etkileyen deprem sonrası, afet bölgesindeki depremzedeler Tekirdağ’a misafir olmaya devam ediyor. Bölgede misafir edilen depremzedelerin ihtiyaçlarının eksiksiz karşılandığını açıklayan Tekirdağ Valiliği tarafından şunlar kaydedildi: 

“Tekirdağ’da 16 Şubat tarihi itibariyle, 8 bin 245 depremzede vatandaşımız misafir edilmektedir. İlimizde misafir edilen 8 bin 87 depremzede vatandaşımız, kendi isteği ile tuttuğu evde, akraba, yakını veya arkadaşında kalmaktadır. 158 depremzede vatandaşımız ise, kamu misafirhaneleri, otel ve apartlarda ağırlanmaktadır. 

ACILARINI DİNDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

İlimizde misafir edilen depremzede vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçları karşılanmaktadır. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla, depremzede vatandaşlarımızın acılarını dindirmeye ve yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Devletimizin yardımlarının doğru bir şekilde ulaştırılması için,deprem bölgesinden ilimize gelen depremzede vatandaşlarımızın AFAD ya da Kaymakamlıklara kayıtlarının yapılması gerekmektedir. Vatandaşlarımızın kayıt işlemleri, AFAD ve Kaymakamlıklarımızın kayıt bürolarında yapılmaktadır. “

 

 



TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI