DEPREM BÖLGESİ İÇİN SEYYAR TUVALET ÜRETİLİYOR

DEPREM BÖLGESİ İÇİN SEYYAR TUVALET ÜRETİLİYOR

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen depremin ardından yaraların sarılması için Hayrabolu'da diğer yardımların yanı sıra, deprem bölgesi için seyyar tuvalet üretiliyor.

Tekirdağ Hayrabolu'da bulunan atölyede deprem bölgesine gönderilmek üzere 20 adet seyyar tuvalet imal edildi. Burada üretilen seyyar tuvaletler deprem bölgesine gönderilerek, ihtiyaç halinde bölgedeki illere dağıtımı yapılacak.

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen depremin ardından yaraların sarılması için Hayrabolu'da diğer yardımların yanı sıra, deprem bölgesi için seyyar tuvalet üretiliyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan, deprem bölgesinde en büyük ihtiyaçlardan biri de tuvalet olduğunu ifade edip, bu yüzden seyyar tuvalet üretmeye başladıklarını belirterek, yapılacak seyyar tuvaletler tamamlandığında hemen deprem bölgesine göndereceklerini belirti.



Yorum Yazın

YANIKAĞIL MEZARLIĞI YENİDEN DÜZENLENEREK VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU

TEKİRDAĞ BAROSU’NDAN ANKARA’DA GÜÇLÜ SAVUNMA NÖBETİ

TEKİRDAĞ, KARADENİZ BÖLGESİNİ AFETLERE KARŞI BİRLEŞTİRİYOR

TEKİRDAĞ’DAKİ HAYRABOLU GÖLETİ’NDE SU SEVİYESİ CİDDİ ORANDA DÜŞTÜ

TEKİRDAĞ BAROSU: ALTAYLI KARARI ÖLÇÜLÜLÜK VE ADİL YARGILANMA İLKELERİNİ ZEDELİYOR