Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

ARTÇI DEPREMLER DEVAM EDİYOR

ARTÇI DEPREMLER DEVAM EDİYOR

Tekirdağ Güzelköy açıklarında Marmara denizi merkezli meydana gelen 4,6 büyüklüğünde depremin ardından 7 artçı deprem daha oldu.

SONDAKİKA... Tekirdağ`da yaklaşık bir saat önce meydana gelen  4,6 büyüklüğündeki depremin ardından 9 ayrı artçı deprem daha meydana geldi. Depremler, Şarköy`ün Güzelköy açıklarında yaşandı.

Bağaziçi Rasathanesi ve Deprem Araştırma Merkezi tarafından Tekirdağ`da tespit edilen 4,6 büyüklüğündeki depremin ardından artçı depremler sürdü. 9 artçı deprem yaşanırken, büyüklükleri 3,3 ile 1.4 arasında değişti. Üst üste meydana gelen 3 depremin ardından artçılar sürüyor. Tekirdağ Güzelköy merkezli depremlerin sonuncusu saat 01.25`te meydana geldi.

Tekirdağ Güzelgöy açıklarında Marmara Denizi`nde 12 kez deprem yaşandı. Depremlerin ilki dün saat 23.34`de meydana gelirken 2,3 büyüklüğünde yaşandı. İkinci deprem bugün 00.50`de meydana gelirken, 2,2 büyüklüğünde oldu. Üçüncü deprem 00.57`de 4,6 büyüklüğünde gerçekleşti. Daha sonra 9 ayrı artçı deprem meydana geldi. Son deprem saat 01.32`de meydana geldi.  Depremlerin tamamı Güzelköy merkezli.



Anahtar Kelimeler:

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ’NDEN ÇANAKKALE YANGINLARINA MÜDAHALEDE DESTEK OLDU

GÖKYÜZÜNDE GÖRSEL ŞÖLEN

BALKONDAN DÜŞEN ŞAHIS AĞIR YARALI OLARAK BULUNDU

İTFAİYEDEN KEDİ KURTARMA OPERASYONU

YOLCULARDAN TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE TEPKİ