DEĞİRMENALTI'NDA KÖTÜ GÖRÜNTÜYE VE KİRLİLİĞE SON

DEĞİRMENALTI

Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa’nın Değirmenaltı Mahallesi’nde bulunan Kayı Deresi’nde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, sel riski ile taşkın hasarlarını azaltmak ve halk sağlığını korumak amacıyla dere ıslahı çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Akarsu Yapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, Süleymanpaşa’nın Değirmenaltı Mahallesi’nde bulunan Kayı Deresi’nde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Ekiplerin titizlikle devam ettiği çalışmalar neticesinde bahse konu Kayı Deresi’nde toplamda 570 metrelik dere ıslahı gerçekleştirilecek. 

Çevre ve insan sağlığını tehdit eden olumsuzlukların ortadan kaldırılması ve görüntü kirliliğine son verilmesi amacıyla yürütülen dere temizliği çalışmalarında ortaya çıkan atıklar bertaraf ediliyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekiplerin dere ıslahı çalışmaları, ihtiyaç ve planlamalara göre, il genelinde devam edecek.

BAŞKAN YÜCEER: HALK VE ÇEVRE SAĞLIĞI BİZİM İÇİN HER ŞEYDEN ÖNCE GELİYOR

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Çevremizi temiz tutmak, halk sağlığını korumak ve kent estetiğini sağlamak adına dere ıslah çalışmalarımıza hız verdik.  Halk ve çevre sağlığı bizim için her şeyden önce geliyor. Belirli bir program dâhilinde bu alandaki çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Bu kapsamda Değirmenaltı’nda başlattığımız dere ıslahı çalışması öncü niteliğinde bir girişim olacak. Bu bölge aynı zamanda sosyal hareketliliği de yüksek olan bir nüfusa ve işleyişe sahip bulunuyor. Çalışmalarımızı halkımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda genişletmeye ve hızlandırmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.



SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ’NDEN ÇANAKKALE YANGINLARINA MÜDAHALEDE DESTEK OLDU

GÖKYÜZÜNDE GÖRSEL ŞÖLEN

BALKONDAN DÜŞEN ŞAHIS AĞIR YARALI OLARAK BULUNDU

İTFAİYEDEN KEDİ KURTARMA OPERASYONU

YOLCULARDAN TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE TEPKİ