DEĞER KOÇ’TAN KIRKLARELİ TEMASLARI

DEĞER KOÇ’TAN KIRKLARELİ TEMASLARI

CHP Kıyıköy Belediye Başkan Aday Adayı İlyas Değer Koç, Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu’nu ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve CHP Kıyıköy Belediye Başkan Aday Adayı İlyas Değer Koç, çarşamba günü Kırklareli’nde ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak CHP Kırklareli İl Başkanı Av. Bora Terzi’yi ziyaret eden Koç, ardından Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ile makamında bir araya gelerek yerel seçim süreci hakkında görüş alışverişinde bulundu.

KOÇ’TAN İL BAŞKANI TERZİ’YE ZİYARET
CHP Kıyıköy Belediye Başkan Aday Adayı İlyas Değer Koç, çarşamba günü CHP Kırklareli İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Avukat Bora Terzi’yi ziyaret etti. Nazik misafirperverliği için CHP İl Başkanı Bora Terzi’ye teşekkür eden Koç, “Görüşmemiz esnasında önümüzdeki yerel seçim sürecini ve özellikle Kıyıköy’e dair yapılabilecekleri uzun uzun konuşma fırsatımız oldu. Kıyıköy'e özgü sorunları, çözüm önerilerini ve geleceğe dair hayata geçirilmesi elzem projelerimizi içeren dosyamızı kendisine teslim ettik. Kıymetli vaktini bizlere ayırdığı ve en az bizler kadar heyecan duyduğu için kendisine şahsım ve ekibim adına çok teşekkür ederim” diye konuştu.
KOÇ’UN İKİNCİ DURAĞI KIRKLARELİ BELEDİYESİ
CHP Kıyıköy Belediye Başkan Aday Adayı İlyas Değer Koç’un İl Başkanlığı ziyaretinin ardından ikinci durağı Kırklareli Belediyesi oldu. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ile makamında bir araya gelen Koç, “Kıyıköy’ümüzün geleceğini şekillendirmek için heyecan verici projeleri masaya yatırdık. Başkanımızın engin belediyecilik tecrübesinden de istifade edecek şekilde Kıyıköy’e özgü sorunları ve çözüm önerilerini paylaştık. Ziyaretimiz esnasında geleceğe dair hayata geçirebileceğimiz projeleri içeren dosyamızı da sunma fırsatı bulduk. Başkan Kesimoğlu’nun gösterdiği ilgi ve destek için minnettarım.” dedi.

 



Anahtar Kelimeler: DEĞER KIRKLARELİ TEMASLARI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI