Politika

Politika Haberleri

DAVUL, ZURNA VE MEHTERLE GEZİYOR

DAVUL, ZURNA VE MEHTERLE GEZİYOR

Her geçen gün destekçileri artan Bağımsız Milletvekili Adayı Osman Yaman, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor…

Tekirdağ’ın bağımsız milletvekili adayı Osman Yaman, ziyaretlerini yaya ve konvoy halinde yaparken, kahve toplantılarıyla da vatandaştan destek istiyor.

Dünü gün boyu Çorlu’da geçiren Bağımsız Milletvekili Adayı Osman Yaman, yaya olarak mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlardan destek istedi. 14 Mayıs’a doğru son haftaya girilirken destekçileri her gün artan Bağımsız Aday Osman Yaman, öyle ki vatandaş ziyaretlerini konvoy halinde yapıyor. Osman Yaman, Çorlu’da Kore Mahalle sakinleriyle kahvehanede toplantı yaparak, bağımsız milletvekili çıkarmanın önemini anlattı.

MEHTER MARŞIYLA DOLAŞIYOR

Tekirdağ Bağımsız Milletvekili Adayı Osman Yaman, ziyaretleri sırasında gönüllüleri de çeşitli şarkı ve marşlarla eşlik ediyor. Yaya olarak Çorlu’da mahalle mahalle dolaşan, Osman Yaman karşılaştığı vatandaşlarda seçimde oylarını bağımsız adaya kullanmalarını istedi. Bağımsız aday olarak, parti ve genel başkanların milletvekili olmayacağını her gittiği yerde anlatan Osman Yaman, “Seçildiğimde benim tek patronum, tek amirim, tek bağımlılığım Halk olacak. Halkımızdan başka kimseye hesap vermeyeceğim için de onların istemediği her şeyin karşısında, yararlanabilecekleri her şeyin de yanında olacağım. Kimse parti politikalarıyla beni halkın istemediği yapmaya zorlayamayacak.” dedi.

Mahalleler arası dolaşırken zaman zaman davul zurnanın eşlik ettiği Osman Yaman ve destekçileri bir sürede mehter marşlarıyla vatandaşları selamladı. Osman Yaman, Kore Mahallesi’ne geldiğinde buradaki vatandaşlarla kahvehane sohbeti yapan Osman Yaman hem onların talep ve arzularını dinledi hem de oy istedi. Osman Yaman, “Çok büyük bir desteğimiz var. Ben bu desteği görebiliyorum. Seçim çalışmasına başladığımız arkadaşlarımızla birlikte bize olan desteğin nasıl büyüdüğünü şu bir aylık süreçte gördük. İnşallah, bu desteği sandıkta aldığımızda zaten seçilmememiz imkansın. Tekirdağ’a bağımsız bir milletvekili olarak en çok ben hizmet edeceğim. Burada bugün beni misafir ettiğiniz için de hepinize çok teşekkür ederim."dedi.



Anahtar Kelimeler: DAVUL ZURNA MEHTERLE GEZİYOR

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ