Tarih: 13.03.2024 03:55

CUMHURİYET MAHALLESİ MUHTAR ADAYI HIZ: DEĞİŞİM ŞART

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Hız, “Dört dönemdir görev yapan mevcut muhtarın, yerini yeni yüzlere devretmesini istiyoruz.”dedi.

DEĞİŞİM ŞART

Yerel seçimler yaklaşırken muhtarlık seçimleri de öne çıkmaya başladı. Çerkezköy’de Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı’na talip olan Hasan Hız, “Mahallemizi birlikte yöneteciğiz” sloganıyla 31 Mart’ta yapılacak seçime aday oldu. Azalarıyla birlikte yoğun bir şekilde seçime hazırlanan Hasan Hız, “Dört dönemdir görev yapan mevcut muhtarın, yerini yeni yüzlere devretmesini istiyoruz. Mevcut muhtar 4 dönemdir muhtar ve 20 yıl artık. Değişimin şart ve muhtarlığın tek işimiz olduğunu ve ek işimiz olmadığını mahalleme hizmet için göreve talip olduğumu belirtmek istiyorum.”dedi.

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Cumhuriyet Mahallesi’ni “Birlikte yöneteceğiz” diyen Hasan Hız, şunları kaydetti: “Aza heyetimizle birlikte mahallemize hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Değerli mahalle sakinlerimizin desteklerini bekliyoruz. Mağdur ve ihtiyaç sahiplerine gelen yardımları aza heyetimizle birlikte belirlemiş olduğumuz gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Bu yardımlarla ilgili değerli mahalle sakinlerimizi bilgilendireceğiz. Mahallemizde kesinlikle insan ayrımı yapmayacağız. Din, dil, ırk gözetmeksizin herkese eşit şekilde elimizi uzatacağız.”

MUHTAR NE İŞ YAPAR?

Muhtarlığa talip olan Hasan Hız, bir muhtarın yapması gerekenlere de iyi çalışırken şunları söyledi: “Muhtar mahallenin hafızasıdır. Muhtar mahallenin ekonomi haritasını bilendir. Muhtar varlıktan yokluğa el uzatmak isteyenlerin en doğru aracı vekilidir. Muhtar devletin ilk sağ koludur. Muhtar kimine abi-abla, kimine baba-evlat olabilendir. Muhtar mahallenin istihbaratıdır.”

İŞTE HASAN HIZ’IN AZALARI

Özdemir Kökdağ, Nacide Demir, Ayşe Acar, Dursun Deniz, Metin Gürdal, İhsan Karadağ, Vedat Yılmaz, Mustafa Leman, Soner Emekçi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —