Tarih: 12.07.2023 15:02

ÇTSO’DAN ANKARA ÇIKARMASI

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin ve yönetim kurulu üyeleriyle, meclis üyeleri Ankara’ya giderek, Tekirdağ Milletvekilleri’ni ziyaret etti.

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri Ankara ziyaretleri kapsamında CHP Genel Merkezi’nde CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ı ziyaret etti. Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, yeni dönem için hayırlı olsun dileklerinde bulunarak bölge sorunlarını da kendisine aktardı. 

Programda, güncel konuların yanı sıra sanayicilerin en önemli gündem maddeleri arasında yer alan ara eleman sorununa çözüm önerileri paylaşıldı. Teknik liseler, insan kıymetleri ofisleri kurulumunu sağlayacağı faydalar ile ilgili görüşler paylaşıldı. Ayrıca ülke ekonomisi ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, paylaşılan önerilerin kıymetli olduğuna değinerek ekonomik ve sosyal konseyin oluşturulması gerektiğini belirterek, sanayici, esnaf ve tüccarın rekabet seviyelerinin artırılması gerektiğini dile getirdi. Öztrak ayrıca eğitim alanında da gerekli ihtiyaçların karşılanması gerektiğini belirtti. 

Program sonunda Başkan Ahmet Çetin, Milletvekili Faik Öztrak’a ÇTSO logolu plaket takdim etti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —