ÇTSO YÖNETİMİ TBMM BAŞKANI ŞENTOP’U ZİYARET ETTİ

ÇTSO YÖNETİMİ TBMM BAŞKANI ŞENTOP’U ZİYARET ETTİ

Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin ve Yönetimi, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u ziyaret etti.

Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı Ahmet Çetin ve Yönetim Kurulu Üyeleri TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi) Başkanı Mustafa Şentop’u ziyaret etti.

Çerkezköy TSO Başkanlığı’na seçilen Ahmet Çetin ve yönetimi dün ilk ziyaretini Anıtkabir’e gerçekleştirmişti. Başkan Çetin ve yönetimi daha sonra TBMM’ye giderek Tekirdağ Milletvekilleri AK Partili Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül ve CHP’li Candan Yüceer ile İYİ Partili Enez Kaplan’ı ziyaret ettikten sonra akşamda TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u makamında ziyaret ettiler. Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin ve yönetimine yeni seçildikleri görevlerinin ‘Hayırlı’ olması temennisinde bulunan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ““Bölgemizin ticaret ve sanayi alanında daha da gelişmesi için faydalı çalışmalar yürüteceklerine inancımız tamdır.” dedi.

BESMELE-İ ŞERİF VE KELİME-İ TEVHİD TABLOSU HEDİYE ETTİ

Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’a Ay ve Yıldız içerisine hat sanatıyla yazılmış olan Besmele-i Şerif ve Kelime-i Tevhid tablosunu hediye eden, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, iyi dilekleri ile yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.



BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL