ÇTSO MESLEK KOMİTELERİ TOPLANMAYA DEVAM EDİYOR

ÇTSO MESLEK KOMİTELERİ TOPLANMAYA DEVAM EDİYOR

ÇTSO üyeleri adına yürütülen çalışmaların yanı sıra hayata geçirilmesi planlanan projeleri ele almak amacıyla meslek komiteleri toplantılarına devam ediyor.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) üyeleri adına yürütülen çalışmaların yanı sıra hayata geçirilmesi planlanan projeleri ele almak amacıyla meslek komiteleri toplantılarına devam ediyor. Bu kapsamda, 7, 11, 9 ve 12. meslek komitelerinin toplantıları gerçekleştirildi. Toplantılarda, üyelerin önerileri ve görüşleri değerlendirildi.

ÇTSO üyeleri adına yürütülen çalışmaların yanı sıra hayata geçirilmesi planlanan projeleri ele almak amacıyla meslek komiteleri toplantılarına devam ediyor. Bölgede olası bir deprem anında uygulanabilecek acil durum eylem planı da toplantıda görüşülen konular arasında yer aldı. Çerkezköy, Kapaklı ve Saray belediyeleri ile birlikte yürütülebilecek çalışmalar değerlendirilerek, olası bir depreme hazırlıklı olunması amaçlandı. 

ÜYELER İÇİN DÜZENLENECEK FAALİYETLER GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda ayrıca, üyeler için düzenlenecek faaliyetlerin detayları da konuşuldu. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin de toplantıya katılarak, üyelerin önerilerini dinledi. Meslek komitelerinden alınan görüşlerin ayrıca meclis toplantısında da değerlendirileceği belirtildi.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM