ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Çerkezköy TSO Eylül Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan Başkanlığında Gerçekleştirildi.

Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Meclisi Eylül Ayı Toplantısı bugün ÇTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Meclis’te, gündemde yer alan maddeler görüşülerek karara bağlandı. 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından gündemin diğer maddesinde yer alan Ağustos ayı gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanı, oy birliği ile ibra edildi.

ÇEF 2024 BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI

Gündemin 3. Maddesinde yer alan 8. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı ile ilgili olarak meclis üyelerine bilgilendirmeler yapıldı. Genel Sekreter Seçkin Bayraktar, fuar sonuç raporunu meclis üyelerine aktardı.

FAS İŞ GEZİSİ HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ

ÇEF 2024 sonuç raporunun aktarılmasının ardından gündemin bir diğer maddesinde yer alan 23-26 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Fas İş Gezisi ve Fuar Ziyareti ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirmenin ardından gündemin 5. Maddesinde yer alan Oda faaliyetleri hakkında sunum gerçekleştirildi.

DİLEK VE TEMENNİLER AKTARILDI

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler bölümünde söz alan Başkan Ahmet Çetin, geçirdiği rahatsızlık sebebi ile Meclis Üyesi Aydın Özrek ve fabrikasında çıkan yangın nedeni ile Meclis Üyesi Mecit Çoğal’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Ahmet Çetin, konuşmasının devamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın katılımıyla gerçekleşen İstişare Toplantısı hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi.

 



ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR

MİNT CAFE VE RESTAURANT ÇERKEZKÖY’DE HİZMETE GİRDİ