ÇTSO BAŞKANI KOZUVA SOMALİ’DE İFTAR VERDİ

ÇTSO BAŞKANI KOZUVA SOMALİ’DE İFTAR VERDİ

Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva, Somali’de Savunma Bakanı Mohammed Nur’un da katıldığı bir iftar verdi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Süleyman Kozuva, Somali’de iftar verdi. İftara Somali Savunma Bakanı Abdulkadir Mohammed Nur ve Somali Türkiye Büyükelçisi Mehmet Yılmaz da katıldı.

2013 yılından buyana Somali’de Uluslararası Mogadişu Aden Abdulle Havalimanı’nın işletmesini sürdüren Favorı LLC Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, önceki gün Somali’de iftar verdi. Yine Favorı LLC bünyesinde havalimanında hizmet veren DECALE AIRPORT HOTEL’de düzenlenen ve geleneksel hale getirilen iftar yemeğine Türkiye’nin Somali Büyükelçisi Mehmet Yılmaz, Somali Savunma Bakanı Abdulkadir Mohammed Nur, Albayrak Grup Afrika Koordinatörü Ahmet Sami İşler, Somali-Türkiye Mezunu Derneği Başkanı Tahir Hüseyin, Askeri Ateşe Halil Altıntaş ve çok sayıda Somalili ve Türk davetli katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Süleyman Kozuva, davetlilere katılımlarından ötürü teşekkür ederken, Somali Savunma Bakanı Mohammed Nur ile Türkiye Somali Büyükelçisi Mehmet Yılmaz'a da katılımlarından ötürü özel olarak teşekkürlerini iletti. Kozuva, her yıl düzenlenen iftar programıyla sıcak bir atmosferde Somalili dostlarımızla birlikte olmaktan, mutluluk duyduğunu belirtti.

Bu arada ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, Somali’de yetim ve öksüz çocukları da ziyaret ederek, onlarla vakit geçirdi.



Anahtar Kelimeler: BAŞKANI KOZUVA SOMALİ’ İFTAR VERDİ

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL