ÇTSO BAŞKANI KOZUVA: 14. GRUBU BASINA BIRAKALIM!

ÇTSO BAŞKANI KOZUVA: 14. GRUBU BASINA BIRAKALIM!

Pazartesi günü yeniden aday olmayacağını açıklayan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, 14. Grubun gazetecilere bırakılmasına tam destek verdi.

ÇTSO (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası)Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’dan gazetecilere ÇTSO seçiminde tam destek. Kozuva,  “14. Grubu basınımıza bırakalım. 14. Gruptan kimse aday çıkarmasın.”dedi.

Pazartesi günü ÇTSO’daki makamında düzenlediği basın toplantısında bir kez daha Başkanlık için aday olmayacağını açıklayan Başkan Süleyman Kozuva, bu toplantıda gazetecilere de tam destek verdi. ÇTSO seçiminde meslek grubu olarak 14. Meslek Komitesi’nde seçime girecek olan gazetecilere tam destek veren Başkan Kozuva, başkan adaylarına da çağrıda bulunarak, odanın kapılarının gazetecilere açılması gerektiğini söyledi. Kozuva, “Basınımız 14. Grupta. Çıkacak olan adaylara söylüyorum. 14. Gruptan kimse aday çıkartmasın. Basın olarak kendisi çıksın. Yani Odamız, gerçekten basını içine alsın. Alsın ki duymamız gerektiği yerde dünyaya siz çok net bir şekilde mesajları içerden kendiniz verebilirsiniz. O zaman çok daha iyi olacağını da düşünüyorum. İnşallah bunu da siz de başarırsınız. 14. Gruptan hiçbir aday çıkmaz. İçinizden iki tane basın artı yanınıza bir tane dışarıdan bir arkadaş koyarak, girersiniz. Bu işi sizin de yapacağınızdan eminim. İnşallah böyle olur, benim dileğim bu yönde. Basınımızın odamızda olmasını istiyorum.” dedi.

Bu arada, bir süre önce Çerkezköy, Kapaklı ve Saray basını bu dönem basın mensuplarını temsilen ÇTSO'da temsil edilme kararı almıştı. Bu kapsamda, 14. Meslek Grubu’ndan bağımsız olarak gazetecileri temsilen Çerkezköy Haber Gazetesi'nin imtiyaz sahibi gazeteci Şaban Kardeş, adaylığını açıklamıştı.  



Anahtar Kelimeler: BAŞKANI KOZUVA: . GRUBU BASINA BIRAKALIM!

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL