ÇTSO BAŞKANI ÇETİN’DEN BELEDİYE BAŞKANI AKAY’A İADE-İ ZİYARET

ÇTSO BAŞKANI ÇETİN’DEN BELEDİYE BAŞKANI AKAY’A İADE-İ ZİYARET

İade-i ziyaretlere başlayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Ahmet Çetin, Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Ogün Asıl, Sinan Sifil, Yönetim Kurulu Üyeleri Bünyamin Fırat, Sedat Çolak, Ufuk Mangır, Özgür Sönmez ve Evren Kahraman ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette bölgenin sorunlarını dile getiren Başkan Ahmet Çetin, “Bölgemiz her geçen gün daha da büyüyor ve gelişiyor. Bu gelişimi doğru bir şekilde yönlendirirsek bölgemiz adına bir değer katmış oluruz. Gelişim ve değişimde başarıyı sağlayabilmek için bölgemizin tüm kurumları ortak hareket etmeli. 

Bizler bu konuda gereken ne ise onu yapmak için hazırız ve bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üretimin üssü olan bölgemizde daha çok gelişmeli, gelişirken de herbir paydaşımıza katkı sağlayabilmeliyiz” dedi.

İşbirliği içinde çalışmanın önemine değinen Belediye Başkanı Vahap Akay, bölge için faydalı olacak çalışmalarda birlikte adımlar atılabileceğini belirtti. 

 



KIRKLARELİ’DE 2024 YILI EYLÜL AYI İHRACATI, 2024 YILI AĞUSTOS AYINA GÖRE YÜZDE 27,59 AZALDI

AHMET ÇETİN: SU SORUNU İÇİN KOMİSYONLAR KURULACAK

VALİ SOYTÜRK’TEN ÇTSO’YA ZİYARET

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ