ÇTSO BAŞKANI AHMET ÇETİN’E ZİYARETLER SÜRÜYOR

ÇTSO BAŞKANI AHMET ÇETİN’E ZİYARETLER SÜRÜYOR

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin'e ziyaretler son hızıyla devam ediyor. Saray Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Ertekin ve Yönetimi, Başkan Çetin'i ziyaret etti.

Saray Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Ertekin ve Yönetimi, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret etti. ÇTSO Yönetim Kurulu üyeleri Ümit Süthan, Evren Kahraman ve Dr. Ali Çolak’ın da katıldığı toplantıda Saraylı ÇTSO üyelerinin önerileri değerlendirildi. 

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin'e ziyaretler son hızıyla devam ediyor. Saray Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Ertekin ve Yönetimi, Başkan Çetin'i ziyaret etti. Sorunlara çözüm için göreve geldiklerini ifade eden Başkan Çetin, “Her üyemizin sorunlarını dinliyoruz. Bunu sadece Çerkezköy ile de sınırlı tutmuyoruz. Kapaklı ve Saray ilçelerimizdeki esnaflarımızın önerilerini, taleplerini aynı şekilde değerlendiriyor ve yönetim kurulumuzda bu konular ile ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Telepleriniz bizler için önemli. Hep beraber, görüş alışverişi içerisinde Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’daki tüm üyelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

BAŞARILAR DİLEDİ

Saray Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Ertekin’in akabinde bölgede düzenlenen bilek güreşi turnuvasında şampiyonluğa ulaşan Marmara Bölge Şampiyonu Sudenur Şukla, Türkiye Şampiyonası öncesinde Başkan Çetin’i ziyaret ederek hayırlı olsun diledi. Başarılarından dolayı Sudenur Şukla’yı tebrik eden Başkan Çetin, sporun önemine değinerek, Şukla'ya katılacağı şampiyonada başarılar diledi. 

 



AFAD UYARMIŞTI: TEKİRDAĞ KAPAKLI’DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

SÜLEYMANPAŞA’DA 200 BİN ADET DOLDURULMUŞ MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

GAZİLER DERNEĞİ BAŞKANI: VAROLUŞ MÜCADELESİNİN ŞİFRESİ ‘ÖLÜRSEM ŞEHİT, KALIRSAM GAZİ’ DEYİŞİNDE SAKLIDIR

BUNU DA GÖRDÜK!

SILA BEBEK’LE İLGİLİ VALİLİK’TEN AÇIKLAMA