Tarih: 30.11.2022 14:55

ÇTSO BAŞKANI AHMET ÇETİN VE YÖNETİMİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLLERİNİ ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy TSO’nun yeni başkanı Ahmet Çetin ve yönetim kurulu üyeleri Ankara ziyaretinin ikinci durağında TBMM’ye (Türkiye Büyük Millet Meclisi) gitti. Ahmet Çetin ve yönetimi Tekirdağ milletvekillerini ziyaret etti.

MİLLETVEKİLLERİNİ ZİYARET EDİP SOHBET ETTİLER

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, ve yönetim kurulu üyeleri Anıtkabir ziyaretinin ardından TBMM’yi ziyaret etti. Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan ve Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sinan Sifil, Mustafa Ogün Asıl, yönetim kurulu üyeleri Ufuk Mangır, Ali Çolak, Evren Kahraman, Bünyamin Fırat, Sedat Çolak, Gökhan Kavlak, Özgür Sönmez, Ümit Süthan ve Çerkezköy TSO Genel Sekreteri Hakan Gel TBMM’ye giderek Tekirdağ Milletvekilleriyle görüştü. 

Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin ve beraberindekiler CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan ile görüştükten sonra AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve Çiğdem Goncagül’e misafir oldu. Tekirdağ Milletvekilleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek yeni dönemde Ahmet Çetin ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileğinde bulundu. Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin ise milletvekillerinin ilgi ve alakaları nedeniyle tek tek teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —