ÇTSO BAŞKANI AHMET ÇETİN İNTERMOB’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

ÇTSO BAŞKANI AHMET ÇETİN İNTERMOB’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

İNTERMOB Fuarı’nın açılışına katılan Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin, bir dizi ziyarette bulundu.

Türk mobilya yan sanayi sektörü, bu yıl 25’incisi düzenlenen İNTERMOB Fuarı’nda buluştu. Fuara katılan Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin, İKMİB Başkanı Adil Pelister ve TİM Başkan Vekili Çetin Tecdelioğlu ile birlikte firmaları ziyaret ederek, başarılar dileğinde bulundu.

SAMET FİRMASI’NIN 50’İNCİ YILINI KUTLADI

Mobilya yan sanayi, aksesuarları, orman ürünleri ve ahşap teknolojisinin önde gelen global iş platformu olan fuar, 30 Eylül-3 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. Fuar, yerli ve yabancı ziyaretçi açısından de etkin ve verimli bir altyapı sunuyor. İntermob Fuarı’na Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin de katıldı. Çetin, fuarda ilk olarak 50’nici yılını kutalyan Samet Firması’nı tebrik etti. 

FUARA KATILAN FİRMALARA BAŞARILAR DİLEDİ

Fuara katılan firmaları ziyaret eden Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin, İKMİB (İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamüller İhracatçıları) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Pelister ve TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) Başkan Vekili Çetin Tecdelioğlu ile Çerkezköy Ticaret Odası’na bağlı firmalara ziyarette bulundu. Ahmet Çetin, fuara katılan tüm firmalara ziyaretleri sırasında ‘başarılar’ dileğinde bulundu.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM