ÇTSO BAŞKANI AHMET ÇETİN ASYAPORT LİMANI’NIN SAHİPLERİNİ CENEVRE’DE ZİYARET ETTİ

ÇTSO BAŞKANI AHMET ÇETİN ASYAPORT LİMANI’NIN SAHİPLERİNİ CENEVRE’DE ZİYARET ETTİ

Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin Tekirdağ Asyaport Limanı’nın sahiplerini Cenevre’de ziyaret etti.

Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı Ahmet Çetin, “Trakya’nın Verimli Kobileri Teknik Destek Projesi” Kapsamında Katıldığı Programda, İsviçre’de bulunan Tekirdağ Asyaport Limanı’nın sahipleri MSC GROUP Başkanı Diego Aponte ve Ela Soyuer Aponte ile bir araya geldi.

EKONOMİ VE LOJİSTİK ALANLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ YAPILDI

Trakya Odaları Başkanlarının da Katıldığı görüşmede Türkiye’nin Lojistik ve Sanayi alanında hızlı büyümenin katkılarına değinildi. Başkan Ahmet Çetin, sanayi ve üretim alanında yaşanılan gelişmenin çok değerli olduğunu ve artarak devam ettiğini belirterek “Bu alanda ülkemizin uluslararası arenada yıldızlaşmaması için hiçbir neden yok” İfadelerini Kullandı. 

YATIRIMLARIN ÖNEMİNE DEĞİNİLDİ 

Gerçekleşen toplantıda MSC Firmasının ülkemiz genelinde ve bölgemizde gerçekleştirdiği yatırımların önemine de vurgu yapıldı. Burada Asyaport Limanının önemine de dikkat çeken Başkan Ahmet Çetin, büyük uğraşlarla Asyaport Limanı’nı bölgemize kazandıran Ahmet Soyuer’e teşekkür ederek “Bölgemize sağladığı artı değerin yanı sıra, ihracatta sağladığı katkı nedeniyle de ayrıca teşekkür ederiz.” dedi. 

Ayrıca Başkan Ahmet Çetin, 6 Şubat’ta ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde firma olarak sağladıkları destek adına Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer ve kızı Ela Soyuer Aponte’ye teşekkürlerini İletti. 



5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU