ÇTSO BAKAN YARDIMCISI GÜRCAN’I MİSAFİR ETTİ

ÇTSO BAKAN YARDIMCISI GÜRCAN’I MİSAFİR ETTİ

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, bugün Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş dünyası ve STK temsilcileriyle buluştu.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı bugün Çerkezköy’e geldi. Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş dünyası ve STK’larla buluştu.

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na geçti. ÇTSO Toplantı Salonu’nda iş dünyası ve STK’larla biraraya gelen Bakan Yardımcısı Gürcan, öncesinde ÇTSO Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetimi’nin misafiri oldu. Kısa süren toplantıda ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, MHP İl Başkanı İlker Yücel, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve AK Parti teşkilat mensupları da yer aldı.

Bakan Yardımcısı Gürcan daha sonra toplantı salonuna geçerek, iş dünyası ve STK buluşmasını gerçekleştirdi. Bakan Yardımcısı Gürcan ve İş Dünyası buluşmasının detaylarını yarınki haberlerimizde bulabilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: BAKAN YARDIMCISI GÜRCAN’ MİSAFİR

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM