ÇREKEZKÖYLÜ KARATECİLER TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEKLER

ÇREKEZKÖYLÜ KARATECİLER TÜRKİYE

12-16 Temmuz 2023 tarihlerinde Bursa’da yapılan Türkiye Karate Şampiyonası ve Büyükler Milli Takım Seçmelerine Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Karate sporcuları Murat Kıroğlu ile Sabri Kıroğlu katılarak, başarıyla döndü.

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Karate Takımı sporcuları Murat Kıroğlu ve Sabri Kıroğlu, katıldıkları Türkiye Karate Şampiyonası’nda ilçeyi başarıyla temsil ederek kategorilerinde 1’inci oldular.  

12-16 Temmuz 2023 tarihlerinde Bursa’da Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nda düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası ve Büyükler Milli Takım Seçmelerine, ilçeyi temsil eden Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Karate sporcuları Murat Kıroğlu ile Sabri Kıroğlu katıldı.

44 İLDEN 222 KULÜP VE 680 SPORCU KATILDI

44 ilden 222 kulüp ve 680 sporcunun katıldığı şampiyonada Büyükler, Para-Karate ve Veteranlar kategorilerinde mücadele eden Sabri Kıroğlu 35-45 Yaş Erkek Kata kategorisinde 1’inci oldu. Bir diğer sporcu Murat Kıroğlu da katıldığı 45-54 Yaş Erkek Kata kategorisinde şampiyon olarak bir kez daha Çerkezköy ilçesini gururlandırdı.

TÜRKİYE’Yİ BALKAN ŞAMPİYONASI’NDA TEMSİL EDECEKLER

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Karate Takımı Antrenörü Murat Kıroğlu, Türkiye Şampiyonası sonrasında Arnavutluk’un başkenti Tiran'da yapılacak olan Balkan Şampiyonası’nda Milli Takım formasıyla Türkiye'yi temsil edeceklerini belirtti. Kıroğlu, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz’a teşekkür etti.

 



TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI

ÇERKEZKÖY'DE YAZ SPOR OKULLARININ 10'UNCUSU BAŞLADI