ÇOSB’DE DOĞALGAZ HATTI SÜREKLİ GÖZLEM ALTINDA

ÇOSB’DE DOĞALGAZ HATTI SÜREKLİ GÖZLEM ALTINDA

ÇOSB’deki Doğalgaz Şefliği, ‘Temiz ve güvenilir enerji’ için 90 kilometre uzunluğundaki doğalgaz boru hattını sürekli kontrol altında tutuyor.

ÇOSB (Çerkezköy Organize Sanayi) Bölge Müdürlüğü ‘Temiz ve Güvenilir Enerji için’ Doğalgaz Şefliği’ne bağlı ekiplerle kampüs alanındaki 90 kilometrelik doğalgaz hattını sürekli kontrol altında tutuyor.

7/24 HİZMET VERİYORLAR

ÇOSB Bölge Müdürlüğü, Makine Enerji Müdürlüğü Doğal Gaz Şefliği ekipleri temiz ve güvenilir enerji için sürekli görevlerinin başındalar. Doğal Gaz Şefliği; Bölge içerisinde katılımcılara doğalgaz ile ilgili abonelik, faturalandırma, arızalara ve hasarlara müdahale, tesislerin doğalgaz projelerinin kontrol ve onayı, periyodik bakım, sayaç kalibrasyonu, katılımcıların doğalgaz hizmeti ile ilgili talep, ihbar ve şikayetlerini değerlendirmek ve sonuçlandırmak konularında 7/24 hizmet veriyor.

90 KİLOMETRE SÜREKLİ KONTROL EDİLİYOR

ÇOSB’den yapılan açıklamada, “Doğalgaz Şefliği, Bölge içerisindeki yaklaşık 90 kilometre uzunluğundaki doğalgaz hattını sürekli kontrol etmektedir. Çalışanlarının teknik ve kişisel gelişimini ön planda tutan birim, personelini her yıl düzenlenen teorik ve uygulamalı eğitim programlarıyla değişen uygulama ve gelişen teknolojilere uyumunu sağlamak amacıyla belgelendirmektedir.” ifadelerine yer verildi.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM