Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇOSB tarafından geçen yıla kadar faaliyetleri sürdürülen Anaokulu’nun, önümüzdeki yıldan itibaren özel sektör tarafından işletmesinin yapılacağı açıklandı.

ÇOSB (Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi) tarafından yapılan basın açıklamasında ÇOSB Anaokulu’nun özelleştirildiği duyuruldu.

ÇERKEZKÖY’DE NEŞE ERBERK ANAOKULU OLACAK

ÇOSB’den yapılan açıklamada şunlara yer verildi:

“Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ne (ÇOSB) ait anaokulunun 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında bir özel sektör kurumu tarafından işletilmesi kararı verilmiş olup; ÇOSB, kuruluş olarak Kamu İhale Kanunu’na (KİK) tabi bir kurum olmamasına rağmen, Anaokulu’nun ihale açılarak bir işletmeciye verilmesi uygun görülmüştür.

İhale için uygun niteliklere haiz, çok sayıda farklı kuruluşa ihaleye katılmaları hususunda davet mektubu gönderilerek teklifler toplanmıştır. İhaleye ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda, Çerkezköy’de Neşe Erberk markasıyla okul öncesi eğitim hizmeti veren Fine Özel Eğitim Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti.’nin teklifi, en uygun teklif olarak belirlenmiş ve firma ÇOSB Anaokulu’nun işletmeciliğini yapmaya hak kazanmıştır.”

 



Anahtar Kelimeler: ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ