Gündem

Gündem Haberleri

ÇOSB KAMPÜSÜ`NDE LED AYDINLATMA

ÇOSB KAMPÜSÜ`NDE LED AYDINLATMA

Türkiye?nin en kapsamlı LED sokak aydınlatma sistemlerinden birini daha hayata geçiren Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) gelişmiş ülkeler standartlarındaki altyapısıyla göz dolduruyor.

ÇOSB, kaliteli enerji için yer altına aldığı enerji nakil hatlarının ardından kapsamlı olarak başlattığı LED sokak aydınlatması işlerini de tamamlamak üzere?

 

YÜZDE 50 TASARRUF

ÇOSB, üretimin her sahasında sanayicisinin ihtiyaçlarına cevap vermek için verdiği kesintisiz, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmetlerinin yanı sıra yaptığı bu çalışmalarla da takdir topluyor. Sokakları ışıl ışıl olan ÇOSB, konvansiyonel armatürler yerine kullandığı LED armatürlerle de aynı zamanda yüzde 50?ye varan enerji tasarrufu sağlıyor. Çalışmalar kapsamında enerji tasarrufunun yanı sıra alt yapı kablolama maliyetleri de aşağıya çekiliyor.

6 SOKAK VE CADDE DAHA AYDINLATILDI

En son ÇOSB içerisindeki; 1. Cadde, 3. Cadde, 5. Cadde, 13. Sokak, 15. Sokak ve 22.Sokakların sokak aydınlatmasını tamamlayan ÇOSB Müdürlüğünün bu çalışmaları hem katılımcısı hem de vatandaşlar tarafından takdir topluyor.



Anahtar Kelimeler:

PAŞA DÖNER ÇERKEZKÖY’DE…

TEKNEYE EŞLİK EDEN YUNUS KAMERADA

ÇORLU’DA YAZ DÖNEMİ DESTELEME KURSLARI BAŞLADI

TEKİRDAĞ’DA TANKER TRAKTÖRE ÇARPTI FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

MİLLİ GURUR TÜRKSAT 6A’NIN UZAY YOLCULUĞU YARIN BAŞLIYOR