ÇOCUKLAR YAZ KURSLARINDA HEM EĞLENECEK HEM DE ÖĞRENECEK

ÇOCUKLAR YAZ KURSLARINDA HEM EĞLENECEK HEM DE ÖĞRENECEK

Büyükşehir Belediyesi, yaz okullarıyla ilköğretim ve ortaöğretim kademelerinde eğitim gören çocukların yaz tatili süresince hem eğlenmelerine hem de verimli zaman geçirmelerine imkan sağlayacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilköğretim ve ortaöğretimde eğitim gören çocukların yaz tatillerini daha verimli ve eğlenceli geçirmeleri amacıyla yüzme ve futbol branşlarında yaz kursları düzenliyor. Bahse konu yaz kursları Muratlı Spor Kompleksi ve Çerkezköy Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi, yaz okullarıyla ilköğretim ve ortaöğretim kademelerinde eğitim gören çocukların yaz tatili süresince hem eğlenmelerine hem de verimli zaman geçirmelerine imkan sağlayacak. Bu kapsamda Muratlı Spor Kompleksi’nde hem futbol hem de yüzme branşlarında çocuklara eğitim verilecek. Çerkezköy Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda ise çocuklara eğitmenler tarafından yüzme eğitimi verilecek.

Muratlı Spor Kompleksi’nde düzenlenecek olan yaz kurslarının başvuruları 11 Haziran tarihinde başladı ve 20 Temmuz’a kadar devam edecek. Muratlı’daki yüzme kursunda, yaz süresi boyunca 3 dönem şeklinde çocuklara yüzme eğitimi verilecek 1. Dönem 2 Temmuz - 21 Temmuz tarihleri arasında, 2. Dönem 26 Temmuz - 23 Ağustos tarihleri arasında, 3. Dönem ise 24 Ağustos – 20 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yine Muratlı’da gerçekleştirilecek futbol kursları da yaz tatili boyunca 3 dönemde düzenlenecek. 1. Dönem 6 Temmuz – 28 Temmuz tarihleri arasında, 2. Dönem 3 Ağustos – 25 Ağustos tarihleri arasında, 3. Dönem ise 31 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Çerkezköy Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenecek olan yüzme kurslarının kayıt tarihleri 20 Haziran tarihinde başlayacak. Yüzme kursu, 2 Temmuz – 31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Vatandaşlar, ayrıntılı bilgi için 0850 459 31 09 numaralı hat üzerinden Muratlı Spor Kompleksi ile 0850 459 31 22 numaralı hat üzerinden de Çerkezköy Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ile iletişime geçebilirler.



VAHAP AKAY PAYLAŞTI

TEKİRDAĞ’DA YELKEN KUPASI HEYECANI

ÇOCUKLAR YAZ KURSLARINDA HEM EĞLENECEK HEM DE ÖĞRENECEK

AĞA’NIN TORUNU SATRANÇTA AVRUPA İKİNCİSİ OLDU

TEKİRDAĞ BAROSU’NUN ŞAMPİYONU ZURNACILAR OLDU