Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

ÇOCUK ATÖLYESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

ÇOCUK ATÖLYESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

Çerkezköy Belediyesi’nin bu sene ilk kez açtığı Çocuk Atölyesi’nde sertifika günüydü.

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ilki açılan ve 5-6 yaş çocuklar için 4 farklı branşta ücretsiz eğitimlerin verildiği Çocuk Atölyesi’ni başarı ile bitiren çocuklara sertifikaları verildi.

 Yaratıcı Drama, Akıl ve Zeka Oyunları, Ahşap Boyama ile Fen, Teknoloji, Matematik ve Mühendislik (STEM) branşlarında ücretsiz eğitimlerin verildiği Çerkezköy Belediyesi Çocuk Atölyesi’ni başarı ile bitiren çocuklara sertifikaları Çerkezköy Belediyesi Kültür & Sanat ve Eğitim Koordinatörü Gizem Tuna tarafından verilirken, çocukların kurslarda yaptığı ve ortaya çıkardığı eserler de çocukların ailelerine hediye edildi.

 TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 2022 yılı başında 4 farklı branşta açılan Çerkezköy Belediyesi Çocuk Atölyesi’ne 44 çocuğun katılarak eğitim aldığını belirten Çerkezköy Belediyesi Kültür & Sanat ve Eğitim Koordinatörü Gizem Tuna, “Bugün itibari ile Çocuk Atölyemizdeki eğitimlerimizi tamamlayarak, kurslarımıza katılan çocuklarımıza sertifikalarını verdik. Kurslarımıza devam eden çocuklarımıza, ailelerine ve bu süreçte eğitimlerini özveri ile veren kurs hocalarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.  

DOYASIYA EĞLENDİLER

Çocuk Atölyesi’ni tamamlayan öğrencilere sertifikaları verilmesinin ardından çocuklar düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlendiler.

 



Anahtar Kelimeler: ÇOCUK ATÖLYESİ MEZUNLARINI VERDİ
Yorum Yazın

AZİZ SANCAR ANADOLU LİSESİ KIZ VOLEYBOL TAKIMI İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

GENEL YAYIN YÖNETMENİ ALBEZ’DEN BAŞKAN ÇETİN’E ANLAMLI ZİYARET

DOĞA KOLEJİ ÇERKEZKÖY KAMPÜSÜ EĞİTİMDE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI İLE YÜZDE 100 BAŞARIYA YÜZDE 100 BURS FIRSATI

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA FARKLILIKLARI KUCAKLAYAN ETKİNLİK