HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

ÇİPLİ KÜPELEME İŞLEMLERİ ARTIK ÜCRETSİZ

ÇİPLİ KÜPELEME İŞLEMLERİ ARTIK ÜCRETSİZ

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan besicilere müjdeli bir haber vererek, çipli küpeleme işlemlerinin ücretsiz yapılacağını duyurdu.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan devletin her zaman çiftçinin yanında olduğunu belirterek, büyükbaş ve küçükbaş hayvanlara çipli küpe takma uygulamasının bundan sonra ücretsiz olacağını duyurdu.

"DEVLETİMİZ HER ZAMAN ÇİFTÇİMİZİN YANINDA"

Özcan Tarım ve Orman Bakanı  Bekir Pakdemirli?nin talimatı ve onayıyla daha önce ücretli olarak uygulanan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlara takılan çipli küpelerin, bundan böyle ücretsiz olarak takılacağını müjdeledi.  AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Özcan yaptığı açıklamada,  hayvanlara yapılan çipli küpeleme işlemleri için sadece el emeği ücretinin talep edilebileceğini söyledi.

"BESİCİLERİN YÜZÜ GÜLECEK"

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayata geçirilen yeni uygulamayla, besicilerin yüzünün güleceğini belirten Özcan, ?Devletimiz her zaman olduğu gibi üretici, yetiştirici ve besicilerimizin bundan sonra da yanında olacaktır.  Yeni uygulamanın tüm üreticilerimiz için hayırlı ve uğurlu olması temennisiyle bol ve bereketli kazançlar dilerim" dedi.



Anahtar Kelimeler:

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI