ÇINAR BEBEĞİN KAMPANYASINA PALAİS CAFE RESTORANT’AN ANLAMLI DESTEK

ÇINAR BEBEĞİN KAMPANYASINA PALAİS CAFE RESTORANT’AN ANLAMLI DESTEK

Çerkezköy Palais Cafe Restorant SMA Hastası Çınar Çakan bebeğin kampanyasına anlamlı destek.

SMA Tip1 hastası Çınar Bebeğin Çerkezköy’deki gönüllülerinin  düzenlediği yardım ve dayanışma konseri için gelen sanatçı ve gönüllüler, Palais Cafe Restoran'ta ağırlandı. İşletme sahibi Orhan Özer, SMA hastası Çınar Bebeğe destek için düzenlenen konsere bilet alarak katkıda bulunurken, bir destekte konser için gelen sanatçıları restorantta ağırlayarak, verdi. 

Çerkezköy Atatürk Caddesi'nde hizmet veren Palais Cafe Restorant işletmecisi Orhan Özer, dayanışma ve dostluğun önemine vurgu yaparken, "SMA hastası Çınar bebeğimizin tedavisi için gerekli olan paranın toplanması için başlatılan yardım kampanyasına yardımın büyüğü küçüğü olmaz dedik ve bizlerde elimizi taşın altına koyarak kampanyada ailenin yanında olmaya çalıştık. Düzenlenen yardım konseri için biletler satarak ve satılan biletlerden alarak destek olmaya çalıştık. Konser için gelen sanatçı ve gönüllüleri cafemizde ağırlayıp ikramda bulunare, çorbada tuzumuz olsun istedik. Çınar bebeğin tedavisi için gerekli paranın duyarlı vatandaşlarımız sayesinde toplanacağına inanıyorum. Bizlerde Çınar bebeğin sağlığına kavuşması için destek olmaya çalıştık. Bir nebzede faydamız oldu ise ne mutlu bize.” dedi.

SMA hastası olan Çınar Çakan'ın tedavisi için Çerkezköy'de yardım kampanyası düzenleyip destek olan Optima Sigorta'nın sahibi Armagan Taşbaran; "İşte dayanışmanın dostluğun birlik ve beraberliğin bir örneği daha PALAIS CAFE RESTORANT sanatçılarımızın yeme içme masraflarını üstlenerek SMA Hastası çınar bebeğimizin dayanışma gecesi konserine sponsor olmuştur. Aynı zaman da bilet satarak ve satılan biletlerden alarak da katkıda bulunmuştur.  Duyarlılığı için Palais Cafe Restoran işletme sahibi Orhan Özer beye aile ve gönüllüler adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum." dedi. 

 

 



ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ