HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

ÇİÇEKÇİLERE `ANNELER GÜNÜ` İSTİSNASI

ÇİÇEKÇİLERE `ANNELER GÜNÜ` İSTİSNASI

Cumartesi ve pazar günü Tekirdağ`da uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasından çiçekçilerde bu kez muaf tutuluyor. Anneler günü nedeniyle çiçekçilere izin verilirken, satışlar evlere servis şeklinde olacak.

İçişleri Bakanlığı`nın dün yayımlanan genelgesinde hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin detaylar belirlenirken, çiçekçilerin de hizmet verebileceği belirtildi.

İçişleri Bakanlığı, büyükşehir statüsündeki 23 il ve Zonguldak`ta hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasının esaslarını içeren genelgeyi valiliklere gönderdi. Sokağa çıkma kısıtlamasında uygulanacak istisnaların yer aldığı genelgede, 10 Mayıs Pazar gününe denk gelen `Anneler Günü`ne özel yer ayrıldı. Çiçek satan iş yerleri de cumartesi ve pazar günleri açık olacak ancak evlere servis şeklinde hizmet verebilecek.

4. kez yayımlanan hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili genelgede, 10 Mayıs Pazar gününe denk gelen `Anneler Günü` nedeniyle çiçek satan iş yerlerinin de cumartesi ve pazar günleri çalışabilecek. Ancak çiçekçilerden birebir alışveriş olmayacak. Çiçekçiler evlere servis şeklinde hizmet vereceği kaydedildi. 

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI