CHP’LİLER ÇERKEZKÖY’DE BAYRAMLAŞTI

CHP’LİLER ÇERKEZKÖY’DE BAYRAMLAŞTI

CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nca Kurban Bayramı nedeniyle parti binasında bayramlaşma programı düzenlendi.

CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı, Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma programını Bayramın 3’üncü gününde parti binasında gerçekleştirdi. Bayramlaşma programına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile CHP’li Milletvekilleri de katıldı.

Çerkezköy’deki CHP’liler bugün saat 11.30’da CHP İlçe Teşkilatı’nda bayramlaştı. Bayramlaşma programına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Nurten Yontar, CHP İl Başkanı Volkan Nallar, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Büşra Nur Pelen, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Özgür Sönmez ve çok sayıda partili katıldı.

KURBAN BAYRAMINI KUTLADILAR

Bayramlaşma programında ilk konuşmayı İlçe Başkanı Ayfer Dönmez gerçekleştirdi. CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, kısa bir süre önce geride bıraktığımız genel seçimlere atıfta bulunarak, çok çalıştıklarını ancak vatandaşların tercihlerini iktidardan yana kullandığını söyledi. Dönmez, “Çok çalıştık, Çerkezköy’de bir parça karşılığını aldık ancak ülke genelinde vatandaşımız tercihini iktidardan yana kullandı. Biz bundan sonrada çok çalışacağız. Herkesin bayramını kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

12-0 KAZANACAĞIZ

Daha sonra kısa birer konuşma yapan CHP Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ile Nurten Yontar, partililerin bayramını kutladı. Milletvekili İlhami Özcan Aygun, partililere parti içi eleştirilerini sosyal medya üzerinden yapmamaları yönünde talepte bulundu. Seçimlerden istediklerini alamadıklarını dile getiren Aygun, “Yapacak bir şey yok. Önümüzde 2024 yerel seçimleri var buna bakacağız. İktidar partisi CHP’yi karıştırmaya çalıştırıyor. “dedi. Aygun, yaklaşan yerel seçimlerde partisinin 2014 yılında olduğu gibi Tekirdağ’da tüm belediyeleri alarak 12-0 yapacaklarını söyleyerek, sözlerini tamamladı. 

ÖNCE DEVRETTİĞİMİZ 4 BELEDİYEYİ ALACAĞIZ

Daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak konuştu. Albayrak’da bayramlaşma törenine kalabalık bir topluluğun katılmasına dikkat çekerek, CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na övgüde bulundu ve partililerin bayramını kutladı.  Son konuşmayı İl Başkanı Volkan Nallar yaptı. Nallar, sözlerine başlamadan önce “Herkesin bayramını kutluyorum. Büyüklerimin ellerinden öpüyorum.”dedi. Nallar, şunları dedi: “Çerkezköy, çok güzel. Herkes bir arada. Başkanıma da çıktığı yolda başarılar diliyorum. Geçen bayram geldiğimizde, önümüzdeki bayram iktidar olarak geleceğiz demiştik. Burada çok çalıştık. Gitmediğimiz yer kalmadı. Ama başaramadık. İnşallah yerel seçimlerde bunu telafi edeceğiz. Öncelikle devrettiğimiz dört belediyeyi sonra yeniden iktidar olmak için çalışacağız.”  

 



BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ