CHP'Lİ ÜLGER CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI

CHP

CHP Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Hüseyin Ülger, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı paylaştı.

Cumhuriyetin ilan edilişinin 99. yıl dönümünün mutluluğunu yaşadığını ifade eden CHP (Cumhuriyet Halk Partisi)  Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Hüseyin Ülger, “Bugün bizler için ilelebet büyük anlamlar taşıyacak iki büyük gün olan Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 100.Yılı ve Gazi Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Türk Milletinin üstün mücadelesi sonucunda kurulmuş Cumhuriyetimizin 99. Yılı. Bu güne şahit olmanın mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.

ÇERKEZKÖY’ÜN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU

Hüseyin Ülger mesajın devamında, şunları kaydetti: 

“Böylesine değerli bir günde öncelikle Çerkezköy’ümüzün düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yıl dönümünü kutluyor,tüm Çerkezköylü hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

ÇETİN BİR MÜCADELE ARDINDAN KAZANILMIŞ

Bugün imkânsız gibi görünen çetin bir mücadelenin ardından kazanılmış ve bir millete armağan edilen en büyük hediyelerden birisi olan Cumhuriyetin ilan edilişinin 99. Yıl dönümünü milletçe gurur ve coşku içerisinde kutluyoruz. Aziz şehitlerin acılarını, kahraman gazilerimizin fedakarlıklarını da yüreğimizde hissediyor, bu kahramanlıkların neticesi olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olarak ilelebet yaşayacağını biliyoruz. Aziz Türk Milleti’nin kanı ve canı pahasına kurduğu ve bize emanet ettiği, Cumhuriyetimizi Büyük Önder Atatürk’ün ilke ve inkılabı ışığında çağdaş, sosyal, demokratik bir hukuk devleti olarak geliştirmeyi ve büyütmeyi aynı kararlılıkla da sürdüreceğiz.

YAŞASIN CUMHURİYET

Bu duygularla 99. Yaşını kutladığımız Cumhuriyetimizin ve Partimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve terör ile mücadelede şehit olan kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum Yaşasın Cumhuriyet."



Anahtar Kelimeler: ' ÜLGER CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU