CHP’Lİ ÖZGÜR SÖNMEZ: BU DEĞİŞİM RÜZGARI TÜRKİYE’Yİ DEĞİŞTERECEK!

CHP’Lİ ÖZGÜR SÖNMEZ: BU DEĞİŞİM RÜZGARI TÜRKİYE’Yİ DEĞİŞTERECEK!

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Özgür Sönmez, Trakya Flaş Haber’i ziyaret etti. Sönmez, partisindeki değişim rüzgarının Türkiye’yi değiştireceğini söyledi.

Geçen hafta sonunda görkemli bir törenle CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklayan Özgür Sönmez, Trakya Flaş Haber’i ziyaret etti. Beraberindeki CHP’lilerle gazetemize gelen Sönmez, CHP’de başlayan değişim rüzgarının esmeye devam ettiğini bunun Türkiye’yi değiştireceğini söyledi.

DEĞİŞİM RÜZGARINI ÇERKEZKÖY’DE ESTİRECEĞİZ

Kalabalık bir CHP’li ekibiyle birlikte Trakya Flaş Haber’i ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Özgör Sönmez, Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez ile bir süre sohbet edip, çalışmalarını anlattı. Çerkezköy’de de bir değişime ihtiyaç olduğunu anlatan Sönmez, CHP’deki değişim rüzgarının önümüzdeki yerel seçimlerle birlikte Türkiye’yi de değiştireceğini söyledi. Sönmez, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak bir büyük değişim başlattık. Bu değişimin bir parçası olmanın gayreti içindeyiz. İnanıyorum ki Demokrasi de benim adamım, şunun adamı, diye bir şey olmaz. Herkesin özel alanı var. Artık bu dönem geride kaldı. Bunlar demokrasi adına olumlu davranışlar değil.  Çerkezköy’de 12 Mahalle var. Her mahallenin ayrı sorunu var. Birbirine benzemiyor.”dedi.

SORUNLARI BİLİYORUZ

Çerkezköy’ün sorunlarını bildiğini dile getiren Sönmez, değişim ekibi olarak kongre süreciyle birlikte önce ilçe başkanlığına talip olduklarını ardından ise Belediye Başkanlığı için yola çıktıklarını söyledi. Sönmez, “Çerkezköy’ün sorunlarını biliyoruz. Şu an nereye gitsek insanlar söylüyor. Otopark sorunu var. Sürekli göç alan bir ilçe. Fiziki olanakları küçük olan ancak nüfusu her gün artan bir ilçeyiz. Buna göre projelerimizi geliştiriyoruz. Su sorunumuz var. Bu sorunla yakından ilgileneceğiz. Ticaret Odası’ndan da biliyoruz. Bu konu üzerinde duruyoruz. Proje ekibiz şu an projelerimiz üzerinde çalışıyor. Hizmet için yola çıktık. Görevi aldığımızda Çerkezköy’de değişim rüzgarını estireceğiz.” İfadelerini kullandı.

Genel Yayın Yönetmenimiz Albez’in sorularını da yanıtlayan Sönmez, adaylık açıklamasının aralık ayı içerisinde olabileceğini belirterek, “Fazla uzun sürmeyeceğini düşünüyoruz. Biz aday açıklamasının genel merkezimiz tarafından aralık ayı içerisinde yapılacağını bekliyoruz.”dedi.

Genel Yayın Yönetmenimiz Albez, Özgür Sönmez ve ekibine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, çıktıkları yolda başarılar dileğinde bulundu.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM