CHP'Lİ MUSTAFA ÜLKEM URUK TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ülkem Uruk, Tekirdağ Milletvekili adaylığı için partiye başvuran ilk isimlerden biri oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ülkem Uruk, Tekirdağ Milletvekili adaylığı için partiye başvuran ilk isimlerden biri oldu. Uruk, adaylık başvuru dosyasının fotoğrafını kendi sosyal medya hesaplarında paylaştı ve adaylığını ‘Dosyanın içinde Gençlik Var’ mesajıyla duyurdu. Uruk, seçim süreci boyunca geleceği hakkında endişeli olan tüm gençlik kesimlerinin sesi olma iddiasını taşıyor. Ayrıca, adaylık başvuru dosyasında binlerce gencin fikirlerine ve çalışmalarına yer verdiğini belirtti.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ülkem Uruk, Tekirdağ Milletvekili adaylığı için partiye başvuran ilk isimlerden biri oldu. Ülkem Uruk, 1991 yılında Edirne Keşan’da doğdu. Lise öğrenimi sırasında Atatürkçü Düşünce Derneği ile tanışmasının hemen ardından, CHP Gençlik Kolları’nda ilçe Lise Komisyonu kuruculuğunu üstlendi. Ülkem Uruk, CHP Çorlu Gençlik Kolları Başkanlığı ve CHP Tekirdağ İl Gençlik Kolları Kongresi’nde Kurultay Delegeliği yaptı. Şu anda CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Ülkem Uruk, aynı zamanda Tekirdağ Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.



KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK