CHP’Lİ İSMAİL ÇELEBİ KAPAKLILILARI DİNLİYOR

CHP’Lİ İSMAİL ÇELEBİ KAPAKLILILARI DİNLİYOR

CHP’nin Kapaklı Belediye Başkan A. Adayı İsmail Çelebi, vatandaşlarla kahve sohbetlerinde bir araya gelerek, beklentilerini dinliyor…

Yerel seçim öncesi partilerin adaylarını açıklamasına gözler dikilirken, bir yandan da aday adayları sahada vatandaşlarla seçim öncesi buluşmalara devam ediyor. CHP Kapaklı Belediye Başkan A. Adayı İsmail Çelebi de vatandaşlarla kahve sohbetlerinde buluşarak onların belediyeden beklenti ve taleplerini dinliyor.

KAHVE SOHBETLERİNDE VATANDAŞLARI DİNLİYOR

Son günlerde hemen her gün sahada vatandaşlarla buluşan Kapaklı Belediye Başkan A.Adayı İsmail Çelebi, zaman zaman STK ziyaretleri de yapıyor. Günlük programında esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapan İsmail Çelebiz, kahvelerde uzun sohbetlerle vatandaşın yerel seçimden beklentilerine yönelik nabız tutuyor. Çelebi Kapaklı Belediyesi’nden vatandaşların şikayetlerini dinlerken, seçimde CHP’nin kazanması sonrası kendilerinden talepleri de dinliyor. Çelebi partisinin kendisini aday yapması halinde, Kapaklı’nın sorunlarına ve vatandaşların öncelikli taleplerine vakıf olduğunu belirterek, sosyal belediyecilikte Kapaklı’ya yepyeni bir görünüm kazandıracaklarını, belediyenin her an vatandaşın yanında olacağını kaydetti. 

ERZURUMLULAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

STK ziyaretleri kapsamında Erzurumlular Derneği’ni ziyaret eden ve Dernek Lokalinde Kapaklı’da yaşayan Erzurumlular ile biraraya gelen İsmail Çelebiz, uzun bir sohbetin sonunda, “Misafirperverliklerinden dolayı ve hoş sohbetleri nedeniyle Dernek Başkanı Lokman Gençtürk ve yönetimine teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

 



KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ