Gündem

Gündem Haberleri

CHP’Lİ GENÇLERDEN ZAM DUVARI

CHP’Lİ GENÇLERDEN ZAM DUVARI

CHP Saray Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından oluşturulan ‘Zam Duvarı’nda elektrik faturaları başta olmak üzere, zamlar protesto edildi.

Son günlerde yaşanan hayat pahalığı ve ülke gündemine de oturan elektrik faturalarındaki uçuk rakamlar, CHP’li gençler tarafından Saray ilçesinde protesto edildi. Saray Gençlik Kolları, “Zam Duvarı” oluşturarak, zamların geri çekilmesi için, tepkilerini dile getirdi.

CHP Saray Gençlik Kolları üyeleri ilçenin en hareketli yerinde, elektrik faturaları ve zamları protesto etti. “Zam Duvarı” adıyla gerçekleştirilen eyleme, vatandaşlar da katılarak, faturalara tepkilerini dile getirdi. CHP Saray Gençlik Kolları’ndan yapılan açıklamada, “CHP Saray Gençlik Kolları, “Zam Duvarı oldu, gam duvarı! Faturalar, tepkiler, isyanlar zam duvarında ses oldu! Halk, ilk seçimde faturayı kesecek! Halkımız zamlardan ve yaratılan derin yoksulluktan şikâyetçi. Halkımızın alın terini ve emeğini enflasyon karşısında ezdirerek insanları açlığa mahkûm eden AKP iktidarına tepki Halkın Saray’ında oldukça fazlaydı. Halkımızı yoksulluğa mahkûm eden bu zamlar geri alınana kadar mücadelemize devam edeceğiz” denildi.

Oluşturulan ‘Zam Duvarı’na vatandaşlar, fiyatlardan ve faturalardan şikayetlerini dile getirirken, bu zamların geri çekilmesini istedi.



Anahtar Kelimeler: GENÇLERDEN DUVARI

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI