CHP'Lİ DÖNMEZ: 18 MART ONURLU BİR MÜCADELENİN ZAFERİ

CHP

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için yaptığı basın açıklamasında, Çanakkale Deniz Zaferi'nin bağımsızlık, özgürlük, kardeşlik ve birlik ruhuyla verilen onurlu bir mücadelenin sonucu olduğunu belirtti. Başkan Dönmez, milletin topuyla, tüfeğiyle ve kanıyla bayraklaştırmak istediği bağımsızlığı, karşısındaki muazzam güce rağmen, yılmadan ve fedakârca kazanma başarısını gösterdiğini vurguladı.

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Dönmez, Çanakkale Zaferi'nin, toprakları paylaşmak, ulusu köleleştirerek milletin canını, kanını, yeraltı-yerüstü kaynaklarını ve emeği sömürmek amaçlı girişimlerin en önemli duraklarından birisi olan 1. Dünya Savaşı'nın bir bölümünün gerçekleştiği en kanlı ve destansı sahnelerinden birisi olduğunu ifade etti. Çanakkale'nin, kardeşlik, hak, hukuk, mertlik, yiğitlik, insanlık dersleri barındıran bir ruha sahip olduğunu belirten Dönmez, Atatürk'ün 'Ben size taarruzu değil ölmeyi emrediyorum' emri ile birlikte kazanılan zaferin bağımsızlığı savunmak, yurdun her karış toprağını korumak için yapıldığını söyledi.



Anahtar Kelimeler: ' DÖNMEZ: ONURLU MÜCADELENİN ZAFERİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI

CANDAN BAŞKAN’DAN KARNE MESAJI