CHP’Lİ ADAY ADAYI CAMCI: BİRLEŞTİRCİ OLURUM!

CHP’Lİ ADAY ADAYI CAMCI: BİRLEŞTİRCİ OLURUM!

Uzun yıllar CHP İlçe Başkanlığı yapan Engin Camcı, geçtiğimiz hafta Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklamıştı. Camcı, Trakya Flaş Haber’i ziyaret etti…

Trakya Flaş Haber’i ziyaret eden CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Engin Camcı, aday gösterilmesi halinde birleştirici bir isim olarak, 31 Mart’ta CHP bayrağını belediyede yeniden dalgalandıracağını söyledi.

Geçen hafta sonunda CHP İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen bir törenle Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklayan Engin Camcı, bugün Trakya Flaş Haber’i ziyaret etti. Gazetemiz genel yayın yönetmeni Abdulhamit Albez ile aday adaylığı süreci üzerine sohbet eden Engin Camcı, “30 yıldır Çerkezköy’de esnaflık yapıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı yaptım. İl yönetim kurulu üyeliği yaptım. 2 dönem belediyeyi kazanan ekibin başındaki bir arkadaşınız olarak, belediye başkan aday adayı oldum. Bugüne kadar kimseyle bir sorunum olmamış, herkesle iyi ilişkiler içinde olmuş biriyim. 81 vilayetten insanın olduğu Çerkezköy’de her kesimden arkadaşı, dostu olan biriyim. Partim beni aday gösterdiği zaman her yöreyi birleştiren bir aday olarak, 31 Mart’ta CHP bayrağını belediyeden yeniden dalgalandıracağıma inanıyorum.” diye konuştu.

Genel Yayın Yönetmenimiz Albez, Camcı’ya ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, aday adaylığı sürecinde başarılar dileğinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: ADAYI CAMCI: BİRLEŞTİRCİ OLURUM!

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL